má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
kvakinko, a zeny sex nepotrebuju od prirody?
Da sa to nazvat vobec pracou (ten, kto sa namaha je ,muz)?Skor by som povedal, ze je to urcity druh vydierania. Muzi sex potrebuju od prirody a zeny ich vydieraju.
alpa, mozes si znicit zivot. pani nie su vzdy tak diskretni. mozes to tutlat, uzivat si, ale uz sa to s tebou ponesie. vies, spolocnost neodpusta a ukazuje... asi tak je myslene to znicenie zivota.
este mala osobna sksuenost, ti pani, ktori radi takuto damsku spolocnos nie su vzdy unudeni prijemni bohaci, ktori sa snazia uniknut z rutiny manzelskeho sexu, ale hovada s agresivnymi sklonami a ziadna agentura ta neuchrani a ked sa ti neico stane tak odrazu ta nikto nebude poznat. tak opatrne zvazuj svoje rozhodnutia...
alpa,
máš pravdu.., prečo by si nemala využiť svoje prednosti, ak Ti to pomôže. Ja som finančne za vodou, ale keby že nie a mám takúto možnosť, tak neváham ani minútu. Je lepšie byť zdravý a bohatý, ako chudobný a chorý :-)Prajem krásny deň
a ešte niečo NIEKTORý(nehádžem všetkých do jedného vreca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) muži sú poriadne svine, tak prečo ich nevyužiť?
máte pravdu využijú aj oni mna- teda navzájom, ale každý má z toho istý zisk...tak prečo porušovať Boží zákon: pomáhajme si návzájom?:)
-pripomienka som neveriaca:D
Takže, konečne mám možnosť vyjadriť sa k tomuto množstvu odpovedí. Jediný s kým súhlasím je babika223;moralka;ha-ha
že prečo? ..
pretože moralka presne popisuje čo je v dnešom svete (PREPACTE ALE 21.STOROĆIE) dôležité. Som mladá študentka. Peniaze mám no žiada sa mi viac. Nie nie je to lakomosť, len to že chcem v živote dosiahnuť viac ako kto koľvek v mojom okolí dosiahol, potrebujem si uspokojiť svoje túžby, potreby..ale to je už zas o inom a niektoré individuá to nepochopia lebo proste nechcú, a kedže už viac krát bolo na tejto stránke spomínané, že Slovensko je národ ktorý sa potrebuje do každého obúvať, viac k tomu nemám čo dodať. V skratke, peniaze potrebujem aby som finančne pomohla najmä sebe( čo sa výšky týka, šiat a iných vecí ktoré si môžem dopriať vďaka peniazom) rodičom , prieteľom ...ano vravím nežijem v zlej finančnej situácii, no doba je čím ďalej tým horšia.
Pýtala som sa len na skúsenosti nie na názor kto štetka je a kto nie. O to nestojím no aj tak akceptujem vaše názory.
Tiež je samozrejmé, že takéto dievčatá MUSIA!! oddeliť svoj súkromný(osobný) život od tejto záležitosti. Komu sa s tým načo chváliť? jednoducho peniaze mám a nikoho do toho nič odkial.
A prosím vás!! ja som mladá holka! ano niektorým prebehlo isto hlavou že "však si zničíš život"! ČIM! no povedze normálny ste? čím???? zato že sa s niekym potrtkam a dostanem peniaze? za to že využijem to čo mi príroda dala? moje orgány? ....hovorí sa : v každej žene je kúsok k..rvy.
Tie čo hovoria , že budú žiť čisto radšej len z lásky ako by bez a s peniazmi, ešte asi nezažili biedu, chudobu.
S pánom bohom ,,,ďakujem!
Ja osobne by som sa nikdy v živote takto neponížila, pretože je mi to proti srsti. Keby mi niekto ponúkol peniaze za sex alebo za to,že by som sa pri ňom otŕčala ako hlúpy prívesok...tak ho pošlem do prdele. Ja osobne som mala tú možnosť dostať takúto ponuku od pánov podnikateľov, boli to sebecký, arogantní hajzli, ktorí si myslia že keď majú peniaze, si môžu dovoliť všetko. Boli úbohí. Ja sexujem iba vtedy keď chcem a s kým chcem. Naozaj obdivujem dievčatá ktoré túto prácu robia, však sú medzi nimi aj inteligentné tvory. Navzdory tomu všetkému ich neodsudzujem.
alpa
Ty si chlap alebo holka?Tvoj prispevok skor znie,ze mas v plane si nejaku spolocnicku najst.
dievcata, ked zena zoberie za sex peniaze tak to sa vola prostitucia. prostitucia je trestny cin. ci uz ide o "luxusnu" prostitutku alebo "neluxusnu", tak ci tak ide o trestny cin
a mimochodom, tie "luxusne" su o to viacej bezchrbtove, lebo vela tych neluxusnych tak riesia bezvychodiskovu situaciu, ale tie "luxusne" su proste stetky!
je to sice najstarsie remeslo ale aj jedine, ktore degraduje zenu na uplne dno, bahno spolocnosti z ktoreho sa uz zial nikdy moralne nedokaze vyhrabat, ci bude mat velky byt, alebo rodinku ako z filmu...
a zaujimvae je, ze hociako tu budete obranovat taketo "skvele" vynosne remeslo, tak ci tak by sa ani jedna z vas nepostavila a nepriznala by sa rodicom, kamaratom, manzelovi, detom,na verejnosti, nevykricala by to do sveta. dovod je prosty, je to hanba!!!