má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
kvakinko, babika z cukru tusim rozmysla srdcom a rozumom a nie rozkrokom..ak sa nemylim tak s takymto pocinanim nesuhlasila..:)
jasne ze je to praca...najstarsie remeslo na svete :))
alpa, budem odpovedať čisto na to, na čo sa pýtaš: Nie, nemám žiadne skúsenosti s takými chlapmi.
Tak, to som este nepocul, ze by prostitutky boli "normalne slusne baby". To je teda gol. "Pre babika z cukru":Skusala si uz niekedy premyslat aj niecim inym, ako svojim organom?
Skor si myslim, ze manzelstvo s prostitutkou je len obchod.
je to tvoj nazor!!! ja ti ho neberiem !!!!
mozem sa spytat?ze to ked niekto ide robit-napor.ze spravadza pana po restauraciach a baroch musi s nim aj sexovat?
no moze to byt aj takato spolocnicka ale ja myslim trosku inu...napr.ked nejaky chlap potrebuje nejaku zenu aby ho sprevadzala na nejaku spolocensku akciu..alebo sluzobne cesty...toto je luxusna spolocnicka...cize cestujes po svete...atd.jasne ze su v tom aj ine veci...ale ked vie oddelit sukromie od ,,prace.. tak natom nieje nic zle...za vikend na takejto sluzobke dostanes od 1000 do 2000e v priemere....
a co sa tyka tej akoze " prace" nie je to ziadna praca, ani privyrobenie si, ale totalne klesuntie pod uroven ... ale ked ti to tak vyhovuje, ja ti v tom nebranim, len si myslim, ze zena ktora klesne tak hlboko ze si berie za sex peniaze, je maximalne uboha
bibka223 - spolocnicka nedostava peniaze za sex, ale za to ze robi danemu panovi spolocnost v klube/bare, atd...nie je medzi nimi fyzicky kontakt. peniaze za sex beru stetky ;)
:-):-):-):-), nie, ja som nemyslela na teba;) je fajn, ze je tu clovek co si mysli to iste alebo aspon podobne co ja. a uz nebudem radsej prispievart, pradon, ze som napisala, kazdy si je strojcom svojho stastia, ked su tie baby stastne s takymto zivotom, nech ho i nadalej vedu:) vela stastia v zivote vsetkym, ale urpimne;)