má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
Fakt som necakala tolko moralizujucich dievcat.A nazor,ze je to ubohe?:-))Baby a ked sa s niekym vyspite opite na diskoteke, tak to nieje ubohe??Povedzme si uprimne,ktora z nas uz mala sex a potom na druhy den si povedala,ze to vobec nemuselo byt.Ale keby vam nechal dotycny na stole 1000e,nechali by ste ich tam,lebo je to za peniaze take strasne nemoralne?Na druhej strane neviem,ci praca lux spolocnicky je taka ruzova..Ja by som sa urcite necitila v spolocnosti kazdeho,koho mi vyberie agentura prijemne.A ci ide o sex?Myslim,ze v zmluve bude jasne NIE,lebo prostitucia je stale nelegalna,ale ked uz pan podnikatel zaplati,nebude vas chciet iba zobrat ukazat na veceru.Zato by nezaplatil 2000e.Jedine,zeby bol gay:-))a takych je velmi malo..A ak pocitate s tym,ze sa dostanete do lepsej spolocnosti a zoznamite sa s princom na bielom koni,myslim,ze to je rozpravka ako pretty women.Pretoze ak si vas pani zaplatia,budu vas tak aj brat.Existuje nato pekny vyraz,proste nalepky BIMBO sa da tazko zbavit.
a este jeden dotaz, podaktori to prirovnavali s prostituciou,teda ta dotycna je " stetka" . musim nesuhlasit!! stetky su tie,co stoja na dialnici a "daju" ozaj hocikomu, to je ubohe!!
pre fgf: ved zeny su ozdoby, odjakziva to tak bolo, ze ma reprezentovat muza. toto je tiez jeden pripad z mnohych. ked je zena pekna, preco sa nepochvalit? co je na tom zleho?
pre moralka: suhlasim s tebou (az na to manzelstvo). kolki sa tu ozyvaju s recami proti tomuto, ze zeny,co to robia su ubohe.
no najubohejsie je podla mna to, co napisala babika.z.cukru-cely ten prispevok! a zit "len" z lasky? to je uz davno zabudnute. je doba, ktora sa toci hlavne o peniazoch a je lepsie, ked ich mas viac, mas ovela krajsi zivot, nemusis si odtrhat od ust, ako sa hovori. aj svojim detom mozes dopriat co chces, po com tuzia.
je to najjednoduchsia praca, za maximum penazi, tak preco nie?!kde zarobite tolko? a este sa nenadriete.
no a k teme: nezazila som to, ale keby sa mi naskytla prilezitost, brala by som.
podla mna ked zena sprevadza muza na nejakom vecierku, tak to je tiez ponizujuce...ved ona tam je len akoby ozdoba a ten muz sa tou ozdobou akoby vychvaluje pred ostatnymi
moralka, to co si teraz vypustila, to je riadna kravina. Mozno to je tvoj problem, ale negeneralizuj. Dnes do manzelstva drviva vacsina zien vstupuje z lasky a minimum z vypocitavosti. Ale to plati aj o muzoch. Hovoris , ako keby sex bol v manzelstve nejakym prostriedkom na ziskanie niecoho, teda pises o zenach. Poznam aj zeny, ktore by toho sexu v manzelstve chceli akosi viac, ale sa im ho nedostava.
Toto je na dlhu diskusiu. Ale pokial si pamatam autorka prispevku riesila nieco ine. Neporadim autorke nic, pretoze neviem, ale jedneho by som sa drzala, ci ten dotycni nie je nahodou zenaty. O TOM JE POTOM MORALKA.
toľko morálky a čistoty od niektorých..., myslíte si, že v manželskom zväzku je to inak??? ja by som povedala, že ani nie. veď ktorá manželka bude spávať so svojím mužom iba tak?? žiadna! každá chce peniaze a myslím, že je to prirodzené ľuďom. zbožňujem tých, čo "vraj" vyžijú z lásky. aj keď sa to niektorým nepáči, tak všetko je len a len o peniazoch! dokonca si už aj to zdravie musíme "kúpiť" !!!
pride mi blizsie a uznaniahodnejsie vybudovat si nieco svojimi schopnostimi ako svojimi neschopnostami...
Presne tak, ako tu už niekto písal, žena, čo dokáže zobrať peniaze za sex, JE MAXIMÁLNE ÚBOHÁ !!!!! Je to pod úroveň, a toto je akože práca???
Nechápem ženy, čo sa dokážu tak ponižovať..
Radšej budem žiť normálne skromnejšie, ale šťastná so skutočnou láskou, ako sa takto PONIŽOVAŤ kvôli peniazom!!
Nemusi ist vzdy len o sex, su aj spolocnicky pre podnikatelov co ich sprevadzaju na sluzobkach, akciach atd. Ja by som to isla robit keby osm mala tu moznost - mam VS, ovladam 3 svetove jazyky a pohybujem sa v business prostredi ale ako manazerka aj tak nezarobim viac ako 1500 euro mesacne, takze tato suma za vikend by mi fakt bodla :)
tak to uz v tomto svete chodi...bezcharakterne pekne zeny to mali vzdy najlahsie