má nejaká žena alebo holka skúsenosti s mužmi ktorým stačí sex na to aby tej dotyčnej zaplatili všetko čo žena žiada?
myslím tým teraz to že jej kúpi oblečenie, zaplatí školu a iné výdavky....
ďakujem za odpovede.
má nekajá holka alebo žena skúsenosti s lux.spoloč.?
Kuku, nie kvantita, ale kvalita je dolezita, na margo tvojich prispevkov, ktore tu mas a nie len v tejto sekcii :-) Ahoj.
na diski nechodim a taka hlupa naozaj niesom
dobre dobre idem uz odtialto lebo som poctivka, iba som pisala ze je mi to proti srsti, a chcela som sa zastat aspon tej hrsty zien ktore niesu predajne. a este naposledy chcem dodat ze zeny ktore to robia ja urciteneodsudzujem lebo na to maju svoje dovody. papa :)
Kukuruku,No moja sebavedomie ti nechyba veru ;-D A aku ponuku si mala? Sak to je forum o tom tak sa pochval. Na diske ti niekdo ponukol, ze ta zvezie super farom?
chlap,
suhlasim s tebou :-)
svojim sposobom je kazda zena prirodzena, len kazdy to vnima inak...
Bebulka, internet je novodoba skaza ludstva a hlavne tie co si myslia, ze zhltli najviac rozumu a su tie naj.sa tu povecsine vylievaju,ze im by sa to nestalo a podobne. Po prve, nikdy nevrav nikdy, lebo ten co ti ponukne 300 000 moze byt aj sexy, po druhe ak mate priatelov,tak chodte radsej knim ako presedite celu noc pri takychto hovadinach.
nerada sa chvascem, som pekna aj prirodzena. v starsom prispevku som to uz pisala ze som takuto ponuku zazila, a odmietla by som znovu.
chlap,
ok, ja tiez nie, ale niektore nazory ma fakt prekvapuju... ,
ja potom nechapem, preco na tuto temu reaguju "poctive" zeny.. preco sa nevenuju svojim partnerom ked ich tak velmi miluju, ale hladaju unik na inetrnete... ze mam pravdu?