Čafte dnes som zahájila svoju diétu, ktorú sa budem snažiť konečne dodržať. Kto sa ku mne pridá.
Kočka do leta
no tak to sa budeme dufam navzajom.ja ao so vo februári zhodila 4kg tak som zlenivela. a uz 1 týždeň necvičím no citim sa strašne. kedže som až do decembra rok cvicila 3 krát do týždňa
AJ JA CHCEM.. NOO TAK POME NATO :)
výška: 175 cm váha: 105 kg (strach a hroza) no miery az zajtra este som mimo domova. a čo ty.
sla by som:)...
ja cvicim na stepperi a dneska mam na plane aerobik podla dvd:)... len nejako už moc popustam od discipliny, ked už som sa par kil zbavila, tak ci by si ma sem tam nezdrbkala:D
aj tu stranku som si pozerala ta je takisto fantastická. odtial som si stihla jedálniček na prvý týždeň. Ďalší mi práve robí jeden moj známy. tak čo ideš so mnou dotoho?
ja idem od januaraa, 10kilo dole už... hmm, tak ideme spolu?:) napis vysku,vahu, popripade miery... :)
samozrejme, že sa to nezaobíde bez cvičenia. doporučujem cvičenie na fitlopte. je to fakt zábava. namakáš sa ale aj sa zabavíš
ja zase -odkaz odstránený- :)
upravila som si jedálniček. nechala som sa inšpiroať fakt super stránkou -odkaz odstránený- nakaždý deň mam vypočítaný počet kcal ktoré možem prijať