Kočka do leta

kellys

tu sme tu sme :D taj ja dneska napisem aj jedalnicek, aspon zatial:
musli s mliekom, mala kava s mliekom cukrom a kusocek cokoladovej roladky (aj tak bola hnusna :D), a teraz budu hranolky (bez ojela, pecene v trube), 1 vajco a trochu zavaranej kukurice :)
strasne rada by som si zacvicila, ale nemozem :( bola som chora a este stale dost kaslem.... a vam sa ako dari? :)

mmenoir

ahojte, mozem sa aj ja pridat? mam 17rokov, 154 cm a vazim 51 kg a do juna to planujem dat na 42. problem je ten ze teraz zijem v zahranici a su tu ine stravovacie navyky a tak a doost som pribrala, absolutne sa mi to nepaci a chcem spat svoju povodnu vahu, teda okolo tych 42 :)

kellys

no ja tak oficialne zacnem az zajtra, tento den mam strasne rozlietany a len tak zobem po ceste sem a tam... ale zatial moje rozmery, 175 cm, 73 kg, miery 95/72/102, stehno 60 cm. chcela by som schudnut na 60-63 kg. minuly rok som uz 10 kg schudla, pravdu povediac, ani neviem ako. dufam, ze aj tato druha varka pojde tak lahko :)

LUCYNKA

Asi mas pravdu do konca juna je este 14tyzdnov tak to sa mi akurat dufam podari zhodit tych 14kg:). Uz nechcem rychlo chudnut je to somarina, skusala som to vela krat este ked som mala okolo 60kg a teraz mam 70 vdaka tym ,,zazracnym´´dietam:))no co uz, stalo sa:)

whee_ee

je to realne, ale nie take zdrave.. a trvale.. optimalmne je 0,5-1kg za tyzden:) telo nevie rychlejsie spalovat tuk, preto ak schudnes nap.r kilo za 4 dni, velka cast z toho mozu byt svaly, hm..a aj srdiecko je sval:)... skor sa snaz, kiilo za tyzden, aj to je pekne.. a tiež nie take lahke:):)

LUCYNKA

Ja zacinam dnes.
Moja vaha je 71kg pri 165cm. V pase 86, boky 97, zadok 102, stehno 62.
Chcela by som takych 55kg dufam ze sa mi to do leta podari?:)
Myslite si ze dat dole 1kg za 4dni je realne?:))

whee_ee

no tak ja dnes

7,00-banán
10,00-activia jogurt
13,00-polievka do hrnčeka na zahriatie:D, kuracie maso s kapustou, hrianka, trošku zemiakov
16,00-nescafé 3v1
18,00-musli s mliekom alebo mrkvy, uvidim:)