Čafte dnes som zahájila svoju diétu, ktorú sa budem snažiť konečne dodržať. Kto sa ku mne pridá.
Kočka do leta
AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!
A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!
ako sa vam vsetkym dari?ja mam teraz nervy zo vsetkych tych pokuseni,ktore na mna cihaju na kazdom kroku:)oslavy,rodinny obed,navstevy atd.
a este som zabudla,ze som pescetarianka a v buducnosti by som chcela prejst na vegetarianstvo
kolorka da sa povedat,ze minule leto som mala anorexiu..nikdy som si to vsak nepripustila,nebola som na tom az tak fyzicky zle ako niektore ine dievcata,bola som plna energie a sil,ale co sa tyka psychiky tak to asi preda len bolo ppp..neustale zamyslanie sa nad tym co jem,kedy jem a kolko cvicim..pripadalo mi to normalne a zo zaciatku som sa tesila,ze ma okolie chvali a nosim mensie oblecenie,aj ked uz zacali take kriticke poznamky zo strany priatelov a rodiny,ze malo jem,vyzeram strasne chudo atd.ja som to ignorovala a iba som sa smiala,ze zvelicuju..bohuzial som si to,ze je to choroba uvedomila az s odstupom casu...potom som si presla kratsim obdobim zachvatoveho prejedania a nenormalnych vycitiek
teraz sa citim celkom dobre,aj ked obcas sa este prejem,najma v stresovych situaciach,ale pracujem na tom,aby som to odstranila..stale sa ucim mat rada svoje telo a byt s nim spokojna a striedaju sa u mna obdobia relativnej spokojnosti a absolutnej nespokojnosti:)
mozes sa ta spytat na tvoje miery?
prsia
pas
boky
zadok
stehna
ked ta to ovsem neotravuje
v
takze ty si bola anorekticka?tak to potom este viacej by si si mala dat zalezat na spravnom zlozeni stravy aby si zase nemusela riesit problem s padanim vlasov..ked si sa vtedy stravovala ako teraz tak to pride zase..
malo jes dobre schudnes..ale nezdravo..s nasledkami a este aj s jojo efektom pretoze dlho nevydrzis sa takto tryznit
lepsie je si zostavit plnohodnotny jedalnicek..z ktoreho poskytnes telu co potrebuje..budes mat krasne nechty, vlasy plet.a vahu si budes udrzovat
v
a myslis ze je spravne naprikald dnes si jedla 4 krat a z toho 2 krat jogurt a jedno jablko???a ten obed je fajn
kde je ovocie, zelenina, oriesky, strukoviny, syry, vajicka, ryby, masko chude,jogurty a dalsie veci...telo potrebuje ziviny a byt syte
no neviem...ja mam stale problem s tym co jest..precitala som toho uz vela o zdŕavej strave,vyzive atd. ale mam pocit,ze nikdy neviem najst tu spravnu mieru.
v
s takymto jedalnickom sa dopracujes k poriadnemu jojo efektu
tak dnes som zacala naplno po pernom vikende,cez ktory sa mi podarilo pribrat na 56kg..dala som si ciel do konca mesiaca dat na 54 dufam,ze to nie je velmi nerealne:)
r:jogurt
d:jablko
o:polievka s cestovinami,ryza s hubami a zeleninovym salatom
v:bude jogurt
+som sa akurat vratila z posilky:20min orbitrek,potom som precvicila nohy,20min stepper a 10 min bycikel
kolkokrat do tyzdna cvicite a ako dlho asi?ja sa budem snazit kazdy den aspon 30-40 minut,ale niekedy to nie je mozne..ale myslim si,ze hlavne bude u mna upravit nejako stravu aby som zabranila zachvatom prejedania,ktore mi to vsetko kazia