ekozahrada

limetka007

..ale hej..celkom pohoda..a úplne žiadna zmena...no čo už:-)aspoň že to nejde k horšiemu, ale je to tak ako to je...u vás neprší, keď chceš dnes na záhradku? u nás lialo..aj celou cestou do BA..až v BA to trochu ustalo ale ako počujem, teraz to zase dosť bubnuje na streche...

maria2

bože vy kosite to ani neviem to som meská zena no ja skubem travu este že jej nemam vela hej bojnice krasne ciste aj da sa na kazdom kroku cosi kupit ci jedlo vodu aspon nemusic to vlacit zo sebou

[zruseny12]

no,ja si myslim,ze jej poskodilo,to ze casto umyva vlasy a pocasie je take premenlive...a ona je alergicka na CHLAD a tie prechody...su najhorsie...
inak len nedavno bola chora,mala silny kasel...aj caj jej stale varim,ten co mne pomohol zo SKOROCELU a nic,musim ist s nou k lekarke...
mala som ine plany,ale co sa da robit,zdravie je PRVORADE...
ALE KED NIE JE CHORA TAK AJ CELY ROK...teraz ma take chorlave obdobie...

maria2

maria dobre daka bohu aj ja nejem nic a je mi super aj ona je v poriadku konci rok pojdem na rodicko este tento tyzden a dufam že sa už budu v triedach vetsinou hrat

slnko331

mariaa,
presne ako pises, v byte som prestavovala nabytok aspon raz za dva tyzdne, tu na dome uz na to nemam silu, clovek sa rokmi meni.
maria2,
vsetko v poriadku? Vylet bol pekny, skalka rastie....
maria21,
posli z toho sena, nech nemusime stale kosit...

slnko331

mariaa,
to je zvlastne, ze v lete je cora, ja som taka ista v zime sa drzim a v lete som chora, aj ked teraz ako som doma ani nie.
limetka,
co noveho? Sobota v pohode?

[zruseny12]

SLNKO
ja som podobna ako ty,nemam moc rada zmeny,niekedy som prestavovala v byte stale ex odisiel do prace a vratil sa do ineho bytu,teraz uz ma to preslo...
teraz ked si zvyknem na nieco,tazko sa potom s tym lucim...

inak BIELY RIBIZ je tiez velmi dobry,aspon chutovo...

[zruseny12]

jasne,sak uvidime,tiez som myslela na uzliny,ale presnejsie to bude vediet lekarka...tiez mam velmi rada slniecko...
mas pravdu,aj zem potrebuje vlahu...a tvoja mala sa ma ako?

slnko331

ahojte,

no ja som to auto strasne nechcela, ale vyzera to tak, ze ono chce mna. Je to naozaj rozdiel jazdit na 20 rocnom aute a na 6 rocnom. Ja nemam moc rada zmeny, bala som sa na nom jazdit, moj chlap mi uz to stare nechce dat a musim tymto, ale ako som sa zo zaciatku na neho hnevala, pretoze auto naozaj nepotrebujem surne, ved do februara budem este doma, tak som rada, ze ho mam.
a dnes by som chcela ist na zahradku, hrasok uz bude urcite aj tam velky a este ceresne, co zostali som chcela zavarit, par poharikov a popozerat co nove na zahradke a vcera som si doniesla od mamy odrezky bielych ribezli, tak ich pojdem zasadit, je fajn mokro.