ekozahrada

[zruseny12]

ja pijem kazdu hod.2dcl vody a ako pises plus caje.../a moc to asi pomaha,to pitie,lebo lekar na gastre mi napisal,ze dobre hydratovana,jeden cas som malo pila vody-pomaly nic-ked som chodila do prace,tak by ma zaujimalo,co by potom napisal?/
niekedy som pila aj MAGNEZIU,ale kedze teraz beriem aj doplky,tak uz pijem len cistu vodu...

maria2

presne tak maria vetsinou jem jablka banany a dnes mam karfiol tak a hlavne aj nasilu vela vody ja to striedam mineralne vody s cajikom ale dnes pijem zihlavu

[zruseny12]

MARIA2
no ja by som niekedy sahla aj po cokolade aj po mrkve,teraz skor po mrkve...:0))))...
ta cokolada mi uz tak nechyba,nejak som si zvykla odkedy ju nemozem jest,inak som ju zjedla aj 200g pri jednom posedeni...

[zruseny12]

MARIA2,ja som tu nasla jednu stranku,na nejakej teme,tak som si ju citala a je velmi dobra a velmi zaujimava prave pre takych ako sme my/ja som to uz aj citala v jednej knihe podobne veci/precitaj si to mozno ti pomoze pochopit nejake veci,preco by sa mali brat TRAVIACE ENZYMY AKO DOPLNOK ATD./
-odkaz odstránený-
DILEMA-JEST 3 ALEBO 5JEDAL DENNE...
velmi zaujimave/nieco podobne aj ja mam v knihe JEDLO AKO JED,JEDLO AKO LIEK...
drzala som sa podla tuchto rad,a celkom mi to pomaha...

slnko331

v noci prsalo, teraz je pod mrakom, snd sa do obeda, alebo vecera vyjasni. Ja tam chcem ist len na tie ceresne, lebo je mokro, robit sa neda nic.

[zruseny12]

MARIA2
tak to je ok,vies ze aj ja som prisla na to,ze cim menej jem tym je mi lepsie?ale jest musim,koli miner.a vitam.-inak je mi zle,sa cela trasiem,ked sa nenajem,ale prisla som na to,ze cim jednoduchsie veci jem,tym je mi lepsie/jednoduchsie myslim,ze nemiesam vela potravin dokopy/
no,ten skolsky rok zbehol velmi rychlo,aspon mne sa to zda...