Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
no kazdy ma ine chute...
tak vam prajem pekny den....vsetkym...
a meltu tej aj 1.5 litra juj tu mam radaa len ja nik ju nechce fajnovy su
ja pijem kazdu hod.2dcl vody a ako pises plus caje.../a moc to asi pomaha,to pitie,lebo lekar na gastre mi napisal,ze dobre hydratovana,jeden cas som malo pila vody-pomaly nic-ked som chodila do prace,tak by ma zaujimalo,co by potom napisal?/
niekedy som pila aj MAGNEZIU,ale kedze teraz beriem aj doplky,tak uz pijem len cistu vodu...
presne tak maria vetsinou jem jablka banany a dnes mam karfiol tak a hlavne aj nasilu vela vody ja to striedam mineralne vody s cajikom ale dnes pijem zihlavu
MARIA2
no ja by som niekedy sahla aj po cokolade aj po mrkve,teraz skor po mrkve...:0))))...
ta cokolada mi uz tak nechyba,nejak som si zvykla odkedy ju nemozem jest,inak som ju zjedla aj 200g pri jednom posedeni...
MARIA2,ja som tu nasla jednu stranku,na nejakej teme,tak som si ju citala a je velmi dobra a velmi zaujimava prave pre takych ako sme my/ja som to uz aj citala v jednej knihe podobne veci/precitaj si to mozno ti pomoze pochopit nejake veci,preco by sa mali brat TRAVIACE ENZYMY AKO DOPLNOK ATD./
-odkaz odstránený-
DILEMA-JEST 3 ALEBO 5JEDAL DENNE...
velmi zaujimave/nieco podobne aj ja mam v knihe JEDLO AKO JED,JEDLO AKO LIEK...
drzala som sa podla tuchto rad,a celkom mi to pomaha...
no ja som sa tesila že bude pekne chcela som tenis si s nou zahrat no nic asi budeme doma a navliekat koralky
maria vela robi strava vyber si cokoladu alebo mrkvu ja berem mrkvu
v noci prsalo, teraz je pod mrakom, snd sa do obeda, alebo vecera vyjasni. Ja tam chcem ist len na tie ceresne, lebo je mokro, robit sa neda nic.
MARIA2
tak to je ok,vies ze aj ja som prisla na to,ze cim menej jem tym je mi lepsie?ale jest musim,koli miner.a vitam.-inak je mi zle,sa cela trasiem,ked sa nenajem,ale prisla som na to,ze cim jednoduchsie veci jem,tym je mi lepsie/jednoduchsie myslim,ze nemiesam vela potravin dokopy/
no,ten skolsky rok zbehol velmi rychlo,aspon mne sa to zda...