Chcela by som zalozit co najmenej udrzbovu zahradu. Chcem poprosit o tipy a triky co a ako, ak s tym ma niekto skusenosti. Dakujem
ekozahrada
AHOJ SLNKO
ja si myslim,ze jej neublizis,lebo ked z nej budes trhat ona sa ti rozvetvi,na viac vyhonkov.../ale jasne,ze ju nesmies oskubat drsne-vsetko/
ja som materinu dusku v kvetinaci nikde nevidela u nas narazim tak akurat na bazalku a oregano v kvetinaci.
agaven
aj v lese je pekne...
takze mate uz veget...
ahoj maria21
ja si ju asi kupim v kvetinaci a vysadim vonku...
mne sa strasne paci,ked su kvety atd.nasadene v deravom pni...sak uz o tom bola rec...
maria21, mne uz kvitne, ale mam len jeden vyhonok, dako sa nechce rozmnozit, je taka krehka, ze sa bojim aj na caj z nej odtrhnut.
ahojte
Máriaa ja mám materinu dúšku dosť doma, pestujem ju v deravom pni je nádherná a bude kvitnúť. Darí sa jej tak že sa rozťahá aj po skale. V skalke sa Vám iste bude dariť. Rastie všade na suchších pláňach. U nás jej je všade plno aj v záhrade, kde kosíme ju mám. A čaj mám z nej tiež rada. NAjlepšie sa rozmnožuje na jar.
do lesa a pondelok maju nejaké didaktické hry ale uz maju veget aj ja a vysvecko bude mat super tak fajn
ahoj
ja som sa tiez tak s detmi hrala,futbal,loptove hry...skryvacky atd.vela som sa hravala s nimi,dokonca so synom s autickami...
uz si to ani neviem predstavit...a kde idu na vylet?
ano ta praslicka je vsade...kde len nechces...
mne velmi pomaha na opuchy oci praslicka a HLUCHAVKA BIELA...striedam tie caje...raz praslicku raz hluchavku-ale z hluchavky je caj hnusny/ale co uz,hlavne,ze pomaha/
ta MATERINA DUSKA,je nejaka VZACNA...ze ju ani ty nemozes najst...
citala som o nej,ze je lepsi caj z nej poranu,ako KAVA...
ahojte nejdem prehadzovat no ja som si to poliala mam to tam pekné cely den som vonku aj s dcerou už sa neucia zajtra maju vylet tak ako prisla tak je vonku davali sme si hry no super tenis s loptou .. aspon tie kosti rozhybem ale super až na ten menzes ale co to musi tieš prist no co už čitala som praslicku bylinky no na to sa chystam v sobotu tak hadam cisi nasusim ahojko