čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
na pokeci som citala ze toto z angliny sa na verejnost dostane neskôr ako sj neviem co je na tom pravdy
ivanka22, tak podme si trosku porozoberat ten test, ak si pamatas. mozeme?
ahojte ja som maturovala z nj B1 test sa dal, ale ten sloh??no otras nič ma tam nenapadalo písať, nechápem jedno prečo na sloh zo sj sme mali 150min. a z cudzieho jazyka 60min. to neni spravodlivé, mali dať rovnako!
to bol mega masaker. v poslednom readingu som sa stratil, na sto pro som vedel len Portugal a economy a mozno este living costs
ja automaticky ked som citala zadanie, precitala som aj ze piktogram krizik ale ani mi nedoplo ze to tam je vlastne napisane, aj tak som pisala normalne do pera:-D
my nie, viem ze B1 to malo lebo spoluziak hned s tym bol za zastupcom tusim
aha vy ste mali viac, ale aj tak si myslim ze to je malo, ved jas om napisala len uvod a uz som mala 60 slov:-D
a inak vy ste si vsimli tu tlacovu chybu v teste?? ze piste do piktogramu krizik a mali sme do pera, mna to ani nenapadlo hladat kdesy v krizikoch:-D
mne vyslo tusim 21 riadkov a okolo 229 slov som mal tusim +-
my sme mali na b2 200-220 tak som to moc nepresvihol.
ale potrebujem tie odpovede lebo z testu som zhrozeny bol