Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

maturita 2009

nestastnaaa

ja som tu anglinu tak dosrala dneska....na polroku aj pocas celej skoly som mala same 1...ale toto som dosrala...skratka blby den...nic mi nevyslo dneska.....sloh som dala v pohode,ale ten listening hoci bol lahky som pokazila a test ani nehovorim...je mi z toho na hovno....

mia 90

nestastna nestresuj, sama urcite nebudes, ja som jedna z tych:-D no nic sa nedeje, skratka v maji na ustnych musis z toho predmetu odpovedat na najhorsiu znamku 3 a to hadam urobim:-D

mia 90

ja som vcera prave spoliehala na seba a prisla som na to ze vsetci naokolo budu mat hadam vsetko dobre a ja len tak tak, tak si vravim dnes dam na ich rady, no a presne naopak.teraz len dufat, alebo ucit sa na uste:-D

severanka

mia90 - ja som sa nechala "múdrejšími" nahovoriť na "správne" odpovede zo sloviny, dnes som už tú chybu nespravila a spoliehala som sa sama na seba

mia 90

ten sloh bol ok, ale aj ten som dokaslala, na konci som nedala nic ze ahoj, tesim sa na tvoju odpoved az ked som odovzdala som si vlastne uvedomila ze som to tam zabudla dat, a aj tak som uz mala slova navyse, ale hadam tych 6 ci kolko bodov mi daju.no a test, odposluch sa aj mne zdal v pohode, celkom zrozumitelny, ale aj to som dokaslala, lebo som sa nechala nahovorit "mudrejsimi" na ine odpovede, tak teraz len dufam ze tam tych 33% budem mat...

sarulqa

ja som mala dnes nemcinu B1. akoze ten sloh o zivotnom prostredi, no hm, cakala som troska lahsie, i ked, mohli dat aj tazsie. ani neviem, mam taky divny pocit z toho, netrufam si povedat, ci som to dobre alebo zle napisala. a ten test, zislo by sa to s niekym porozoberat, ze ako ste odpovedali alebo len tak, co si kto pamata. nie je tu niekto kto maturoval z NJ?

severanka

čaute čaute čaute... takže to mám (snáď) úspešne za sebou... čo sa týáka jazykov - robila som a ngličtinu B1. Čo sa týka testu - bola som milo prekvapená z listeningu - bol dosť ľahký a pritom ja mám s listeningom vždy problém... test bol už trocha ťažší ale snáď som spravila aspon niečo dobre a ten sloh bol úplne že naj naj, lepšia téma ani byť nemohla... som fakt šťastná že už tieto dva dni sú za mnou... :)