čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
ja som tam dala tatigkeit, eltern, mehr, haben, arbeit:) ty ake?;)
jj,celkom hej :D z toho mam najhorsi pocit :D co si tam doplnila? :D
Smajlikova91, vsak o tom so mnou popises?:) ja som bola tiez Nj - B1. nepamatas sa na posledne cviko, to doplnanie slov?:P
caute..ja som pisala nj b1 :D akoze..test sa dal,len som tam spravila si 3 uplne debilne chyby,z nepozornosti :D potesi :D a sloh bol tiez dopohody,som sa fajne rozpisala :D ale s listom o oblubenom mieste co mali na angline sa zivotne prostredie proste porovnat neda :D
baby,som na pokraji zrútenia: celú tú úlohu kde sa mali tvoriť nové slová, mám úplne komplet zle... :( my sme toto nikdy škole totiž nerobili a vôbec sme s tým nitko nevedeli pohnúť :( listening mám celý dobre henten čo tam bol v tých odpovediach a tú poslednú úlohu to ani neviem... :( niečo tam asi mám dobre... :(
aaa z AJ B1 vysledky z odpovedoveho harku kriiizik nema nieektoo ?? ppplsss ...
a z angliny uroven B2nema niekto vysledky??
ivanka22, neboj sa!!!:) vazne. o nic nejde, urcite to nie je take zle ako si myslis. vypusti to uz z hlavy, zbytocne sa netrap!
a vysledky z testu z NJ niekto nema?
Tu mate vysledky SJ a AJ B1 ... overene ...:-)
aaaach som nešťastná z toho slohu (nj1)..:-(