maturita 2009

mia 90

no ja si tiez myslim ze mi cele styri roky litiky boli na nic sak tam ani jedna ukazka nebola co sme rozoberali, no az na tu jednu...ved co sme robili minule roky testy to boli v pohodke, vsetko co sme rozoberali...pre mna sa zdal sloh tiez lahky, ale to by som neobla ja keby som to nedoryla:-D

severanka

inak, pre zabicku, čo sem ešte na začiatku témy písala, že zo SjL musíme vedieť všetkych autorov a diela - pekná blbosť, bolo mi to k ničomu, žiadna normálna otázka z literatúry... vlastne hej, až jedna - tá prvá :D inak, sloh na B1 angličtina sa zdal ťažký? ja som sa vytešovala jak malé decko na Vianoce, že konečne normálnu tému dali...:)

mia 90

myslim si ze to ste mali tiez v pohode, ale je to akoze blbe tak chcu aby sme do tej temy zhrnuli co najviac faktov a rozobrali ju,ale 160-180 slov sa mi zda malo na to, ved to je takych 15 rozvitych viet.

sam.

Sloh bol ze napis opinion esej ci bol zivot v minulosti lepsi/horsi ako je teraz. samozrejme ze som to pisal viac ako normalnu esej a ne ako opinion takze mi asi par bodov ztrhnu..

brady

co stresujete... na hocikolko % napiseme ta ideme na ustnu cast...len ak spravis nad 33% tak ti staci odpovedat na 4 a ak pod 33% tak na 3 a lepsie

mia 90

no najhorsie je ze si bola jednotkarka, neviem ako u vas, ale u nas takychto strasne potom odsudzovali ked to dokaslali, ze ako to je mozne a bla bla bla, ja som mala vzdy 3 to je taky ten priemer takze ked som nespravila tak nebude to az take hrozne:-D podla mna aj tie texty boli v poho ze sa dali prelozit celkom,ale napr. tam kde sa mali doplnat vety, ved mne to slo v pohode aj bez nich,nic mi tam nepasovalo:-D no bude to vtipne ked si budem na hodine opravovat maturitu:-D

brady

co stresujete... na hocikolko % napiseme ta ideme na ustnu cast...len ak spravis nad 33% tak ti staci odpovedat na 4 a ak pod 33% tak na 3 a lepsie