čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
ane, na pokeci ma jeden chalan v albume sjl 7kubiq7
severanka: nie, chodim na gympel do kosic....
simonine, plny suhlas, takisto franina B1 , uplne priserne, zaskocilo ma to a vobec som to necakala, ved som nevedela poriadne ani prelozit temu na sloh a posluch bol taktiez tazky
simonine: neni si ty náhodou z hotelovej zo Šamorína :D ?
tak dnesna maturita bola totalne fiasko. maturovala som z francuzstiny B1, ale uroven testu tomu vobec nezodpovedala! bola minimalne o dva supne tazsia ako bolo klasicke Bcko minuly rok, ci predminuly rok. Nadavali aj profesory na to,a som vazne zvedava, ze ci by niekto z toho ministerstva skolstva tento test urobil co i len na 10%. som maximalne znechutene, nahnevana, vytocene, a najma smutna, lebo som sa 4 roky tu francuzstinu drilovala den co den, na vysvedceni mam same jednotky, a tento test proste hroza a des a vazne budem rada, ak tych 34% nahrabem.
viem, že Koreu, ktorá tam asi nemala byť
a z toho pocuvania? pamatas si co si oznacovala?
no to posledné cvičenie si moc nepamätám lebo som nestíhala, ale viem že som tam dala Eltern, mehr viac neviem...a ten sloh u mna nula bodov.
ja som strasne zvedava na to posledne cvicenie, to kde sme museli doplnat slovicka: ja som tam dala tatigkeit, eltern, mehr, haben, arbeit:) ty ake?;)