čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
tak uvidime:D zda sa mi, ze som tie vety tvorila tak od buka do buka:D hadam to ma nejaku hlavu a patu:) a vobec - snad som dodrzala kazdy bod:)
Nebojte ... oficialne vieme len vysledky z pera, krizik sa riesi kdesi na ustredi ... a tam sa casto dobre tipne ....a esej mate urcite, ved tema bola fajn ...
ved ja viem,sak jedno zle z celeho cvicenia je veget :D jj,sloh som vedela,uplna pohoda :D a ty? :D
severanka, nestrachuj sa! uvidis. teraz sa ti zda, ze velmi zle, ale nevies ako to cele dopadne. nevesaj este hlavu, nic nie je statene! a hlavne to nemas vobec potvrdene.
ale nie, ved to nevadi:)
a ten sloh si vedela o com pisat?:D
ja som to asi nespravila :(
hej hej..tiez tak dajako :D len ja tam mam namiesto gehoren horen..mne to nedoplo uplne,chapes :DD no ako taky retard :DD
oou, ty to mas super:) toto cviko podla mna bolo jedno z najtazsich:) a pamatas co si aj doplnila do toho cvicenia, ja ti napisem co som asi tak ja doplnila: zu den bosen gehoren, im unterricht, ihr selbst, geht es um, viel platz, gesehen,.. atd:) a ty?:P
Nasla som AJ B2 .... nestresujte!
do toho prveho som dala ze Arbeitsstelle..potom klar,namiesto eltern tam mam koninu,nechapem :D a potom alltags,verbinden a arbeit :D a tak no :D uvidime :D