maturita 2009

sarulqa

tak uvidime:D zda sa mi, ze som tie vety tvorila tak od buka do buka:D hadam to ma nejaku hlavu a patu:) a vobec - snad som dodrzala kazdy bod:)

gadgetka

Nebojte ... oficialne vieme len vysledky z pera, krizik sa riesi kdesi na ustredi ... a tam sa casto dobre tipne ....a esej mate urcite, ved tema bola fajn ...

sarulqa

severanka, nestrachuj sa! uvidis. teraz sa ti zda, ze velmi zle, ale nevies ako to cele dopadne. nevesaj este hlavu, nic nie je statene! a hlavne to nemas vobec potvrdene.

Smajlikova91

hej hej..tiez tak dajako :D len ja tam mam namiesto gehoren horen..mne to nedoplo uplne,chapes :DD no ako taky retard :DD

sarulqa

oou, ty to mas super:) toto cviko podla mna bolo jedno z najtazsich:) a pamatas co si aj doplnila do toho cvicenia, ja ti napisem co som asi tak ja doplnila: zu den bosen gehoren, im unterricht, ihr selbst, geht es um, viel platz, gesehen,.. atd:) a ty?:P

Smajlikova91

do toho prveho som dala ze Arbeitsstelle..potom klar,namiesto eltern tam mam koninu,nechapem :D a potom alltags,verbinden a arbeit :D a tak no :D uvidime :D