čaute všetci maturanti, ktorí sa tak neuveriteľne tešíte spolu so mnou na utorok, stredu (niektorí možno aj na štvrtok) :) chcela by som sa spýtať, či sa učíte na slovenčinu aj podrobnejšie literatúru, obsahy diel a podobne...
inak, želám veľa šťastia budúci týždeň...
maturita 2009
nikto tu nie je, co uz ma vysledky z nemciny overene?
hmmm tu si niekto verí!!!
vyhovorky...drviva vacsina ludi nedoucuje za peniaze ako ty, a predsa to nejak zvladli
fgf : oddelí semeno od pliev? tak dík...nemyslím si že som pleva... mám pocit, že angličtinu som neurobila, a to pritom angličtinu sama za peniaze doučujem... :( ja si nemyslím, že tieto matuertiné písomky nejako objektívne zmapovali moje vedomosti...
podla mna je dobre, ze to dali take tazke, aspon sa oddeli semeno od pliev, ved co by to bolo, keby kazdy mal okolo 90%?
hej, ludia, nestresujte tolko!:)
islo len o pisomnu cast, aj tak ta najpodstatnejsie je USTNA:)
a vsetci dobre vieme ake to bolo tohto roku tazke, nie je chyba v nas, ale v organizatoroch! dali to prehnane tazke, takze malokto bol so svojimi vysledkami spokojny. ved uvidime ako sa to bude riesit. hlavne nestracajte nadej!:) teraz to vidime vsetko cierne a nakoniec celkom dobre obstojime;) takze uz to vypustime z nasich hlav a tesme sa, ze vsetky tieto stresy mame za sebou!:)
gadgetka, ak tu budes, ozvi sa, dobre?:) pisala si, ze dnes budes vediet tie vysledky z NJ, ale overene, tak by ma to zaujimalo;) viem, ze by som to aj ja mohla prestat riesit, ale toto len tak pre svoj vnutorny pocit chcem urobit:D ako som na tom priblizne:) ak ich vies, tak ich prosim uverejni, ak nechces verejne, dam ti mail:) dakujem;)
myslim ze tych co nespravili bude viac, ja z angliny patrim urcite medzi nich a to som si myslela ze slovina bola tazka ale na anglinu nemala, to akoze je dost blbe, tym padom ked som nezmaturovala to znamena ze za tych 10 rokov co sa ucim anglinu neviem nic, kedze mam 5 tiez trochu odveci
nema nahodou niekto vsetky odpovede z angliny B1???
je tu niekto taky ako ja co vie ze to ma uplne zle ? lebo ja som to vsetko dosral a tak to vyzera ze zo SJ to bude 5 jedine sloh som vedel :(
a este nieco: nikto nemoze mat oficialne vysledky z odpovedi s krizikom, lebo tie ani ucitelia nevideli ... takze podla mna na nete nemusia byt spravne odpovede...