ahoj baby, kde dávate použité tampony ? splachujete alebo vyhadzujete do koša ?
Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?
Lolka, odhalila si moju stratégiu :D
..ja neosočujem..len som popísala svoju skúsenosť...
Podla mna Adriana ma doteraz tie cudzie hovna v byte, preto je taka podrazdena :-D Ale tie hovna doplnaju tvoju osobnost, tak no problem :-D
ja nemám žiadny problém, adriana... a už som svoj názor vyjadrila... len sa mi nepáči, že sa tu navzájom osočujeme
...
...no vyzerá to tak, že niektorým tu tie výkaly našpliechali do hlavy:-) však enya, belissima a spol? až sa naučíte, kam so svojim odpadom, že po použití wc sa umývajú ruky a iné základné veci, tak potom lezte aj do fóra zdravie...
A kde si si ty moja zlata precitala, ze ja to hadzem do zachoda? Co si nadrogovana??
ved nemusí sa to dat hned do kosa alebo do záchodu, v kosi by to mohlo smrdiet. Vsak trosku pohybu a rovno do smetiaka. A zatial si to mozte dávat do nejakého papierového sacku. Ale ked ma príst navsteva, ked chcete brat ohlad na druhých tak mozte zakazdým íst zahodit tie veci do smetiaka.
adriana má pravdu, čo ste šibnúté či čo, všetky vložky aj tampony predsa nepatria do WC ale zabalené do koša, vy primitívky
..myslím, že som sa vyjadrila jasne..ak
máš problém s tým, že na wc a v kúpelni by mohol byť malý smetiak, tak potom je škoda s tebou o niečom hovoriť...
belissima, prvy tvoj prispevok bol to najmudrejsie co tu odznelo .... aky ma zmysel sa tu osocovat? nech si každá svoj odpad splachuje do záchoda, ak má vlastnú žumpu a čistí ju ona ako hanna... nemám nič proti... alebo nech si hádžete tampóny zabalené do koša, ak vám to nie je trápne.... tak sa prosim nehadajme