ahoj baby, kde dávate použité tampony ? splachujete alebo vyhadzujete do koša ?
Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?
splachovat? potom ma znamy - pracovnik na dedinskej cisticke odpadovych vod zazitky ako: "cistil som kos(zachytava to velke necistoty) a same nalepene vlozky a tampony. tie zeny su nechutne, ze to hadzu do hajzla." ved zabalit a hodit do kosa. aj vlozky tam davam, tak preco nie tampony.
Kazdy nech si hadze kam chce. Mne sa za 12 rokov zachod neupchal, tak to asi nebude taka katastrofa..
ja ich balim do toaletneho, ved na wc noviny nemam :DD
jezis to je tema pravdaze do kosa... ste normalne ze do hazla? co chcete aby sa upchal?
a tampony pred vyhodením zabalíte do novinového papiera alebo do toaletného papiera ?
a preco to jednoducho nehodite do kosa?? ved su to rovnako smeti ako krabica od mlieka.. do zachoda patri iba toaletny.. aj ked v grecku hadzu do kosov aj ten :DD ale oni nemaju vybudovane kanalizacie..
No my mame vlastnu zumpu, takze taketo veci ma netrapia. A zachod kedze mame novy splachuje ako Niagara falls :-D
MeForMe:-DDD
Veru je to trapas.. A ked za dverami pocujem aj manzela kolko krat splachuje a napusta vodu... Oni su aj velmi setrni, ale nad tym nerozmyslaju ze kolko vody im ujde :-)
slecny, to ze vam splachuje dobre zachod neznamna, ze vase tampony nespravia skodu niekde inde - mozno o tri ulice dalej, kde je uzsie potrubie.