Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?

adriana

čo myslíte slečny? načo sú tie papieriky s malou lepiacou paskou na vložkách alebo sáčiky na niektorých WC? a prinajhoršom, čo tak kúsok toaletného papiera? je však smutné, že vás v tomto nepodučili vlastné mamky...

kikina

ja suhlasim s hannou.... mne by bolo dost trapne hodit aj zabaleny tampon to toaletneho kosa, keby kazdy kto otvorii kos videl co tam je ... asi by osm sa strasne hambila pred celou rodinou:).... ja som si na to vymyslela vlastny sposob, ani kos ani wc:))))

hannah

Adriana ja byvam v rodinnom dome a mame vlastnu zumpu, takze ked sa mi nieco upcha, vycistim si to sama.
Dragonfly neviem co je vacsi humus, hovna alebo pouzity tampon.. Tak ale proti gustu....A inak ten pracovnik si na ostatny bordel pochvaluje? Ved to je smiesne, co tu pises. Kritizujte skor zenske ktore nemaju problem na verejnych toaletach nechat krvavu vlozku na vidomoc vsetkych a zakrvavene toalety. Ja nie som ziadna humusacka ani lenivec, to si vyprosim.....

zyx

nechapem, ako takuto otazku moze polozit dospela zena??? jasne, ze do kosa!!! ste normalne, hadzat pouzite tampony do zachoda, ved sa moze upchat.

moniqa87

veru tak, ked ste lenive tak sa odpad moze upchat, ale nemusite mat problemy vy, ale ludia o par domov dalej, tak uz len kvoli solidarite by ste mohli ponut zadkom a nebyt lenive a prejst sa ku kosu a hodit to tam

adriana

milá hanah, dopriala by som ti môj zážitok, a rozmyslela by si si, kam so svojim odpadom...ja odpratávam svoj odpad tak, ako sa patrí, teda do koša a dokonca aj ako taktriedim..ale vďaka takým lenivým hviezdam ako si ty sa upchalo v mojom baraku potrubie a vyrazilo to do môjho bytu...bolo mi naozaj do plaču..prehľad toho, čo susedia kydajú do záchodu som vo svojom byte naozaj nepotrebovala..tak láskavo hoď zadkom a odpad dávaj tam kam patrí....

avonka

presne tak.. spokojne si hadzete aj "12rokov" do zachoda a nic sa neupcha.. jasne ze nie, ked to musia ludia cistit... aj podla mna je to humusne.. nikomu sa nic nestane ak to hodi do kosa..

Lolka

aj podla mna sa vlozky a tampony do záchodu nehadzu, takisto ako sa mi nepáci, ked vyhadzujú vseliake papieriky po meste miesto toho aby ich vyhodili do kosa, ludia si nevázia zivotné prostredie.