Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?

kikina

no tak konečne sa dostalo na vyjadrenia k téme :D ja nemám luxus sreborného záchdového koša, tak mám na to špeciálny čierny nepriesvitný sáčok, tam dávam všetok odpad... a samozrejme pravidelne vyprázdnujem :P a nikoho ani nenapadne keď idem ku kontajnerom, že čo tam mám :P... žiadna hamba, žiadne upchatie WC, no problem:P

adriana

no vidíš enya..ja to mám za sebou, teba to len čaká..tak si to uži..neviem, aké meno bude mať tvoja karma, ale moja niesla meno niektorej z tých, čo ten bordel posplachovali..presne také ťavy, ako si ty...

enya

Ale praveze viem Adriana, vola sa to ze karma a tebe sa to vratilo tym najhorsim sposobom, a to hovnami v novom byte :-)

belissima

Ja to zabalim najprv do zachodoveho papiera a potom to hodim do toho maleho strieborneho kosa z ikei. Takto to robim aj s tamponmi, aj s vlozkami a intimkami tiez.
Neviem ci ti "bez mena" staci takato odpoved :-)

adriana

..a žasnem nad úbohosťou slovenských diev..enya, dúfam, že máš 14 a vyžívaš sa v tom, že iných provokuješ...to je super..zrejme ešte nevieš, že každému sa všetko vždy vráti, však?:-)) aj to dobré aj to zlé:-))tak sa drž..a až sa v tom budeš máčať a topiť sa, tak si spomeň...

Lolka

bellisima ja som nepísala konkretne na teba ja neviem kde ty hádzes tampony. A rozoberajú sa tu osobné veci. Ale myslím, ze to bolo v tejto téme aj tá co navrhovala tuto temu sa pýtala ci ich splachujete. Vyjadrila som sa k téme a k tomu, ze som niekde cítala ze sa písalo aj o tom záchode.