ahoj baby, kde dávate použité tampony ? splachujete alebo vyhadzujete do koša ?
Použité TAMPÓNY - kam s nimi ?
Adriana tie hovna v byte si si zasluzila, to ta osud potrestal.
Skoda ze ti to trosku aj do ustneho otvoru nevsplechlo, to by ma potesilo :-D
Adriana, takim akym som ja? Mozes to priblizit??
..beli..naučila ma aj iným veciam, aj slušnému správaniu..ja somm však vďaka takým ako si ty musela svoj novo prerobený byt čistiť od výkalov obyvateľov celého vchodu...dopriala by som to každej, ktorá to splachuje...chlapi, čo to boli čistiť len krútili hlavami, keď z rúr vytiahli to, čo ich upchalo..boli to možno aj vaše hygieniické potreby..ono to wv spláchne..pokiaľ to však príde, to vás určite nezaujíma..a ak to vyrazí u suseda, jeho problém no nie?veď vy máte čisto, pretože vám to zmizlo z očí a tatko nad tým nemusí bieliť zemiaky...
kikina, mozes si dat kos na zachod alebo do kupelky :-)
vy mate doma na WC kos? :D ...
..čo myslíš, načo sa dajú použiť tie malé smetiaky cca 5eur? a čomu by bol otec radšej? keby obielil zemiaky do koša s malým balíčkom obaleným možno toaleťákom, alebo keby mal stáť po členky vo vlastnom byte s prepáčením v hovnách? či rozkopať pol dvora a skúmať kde a prečo sa upchali rúry? vložky a tmpóny sa robia zo savého materiálu dámy, ktorý svoj objem nasatím tekutiny niekoľkonásobne zväčší a bohužiaľ, nie je vodou rozpustný..spamätajte sa a nerobte problémy iným...nie sme predsa žiadne prasce..alebo áno?
No nie kazdeho mama pouziva tampony.
Mila Adriana, skoda ze teba tvoja mamka ucila iba tuto bohuzial iba jedinu vec a nenaucila ta k slusnym sposobom.
nehltam :D to by mi asi nechutilo :D necham tvoju fantaziu pracovat a rozvijat sa, ze co s tym robim :D
....
no tak ja si napriklad neviem predstavit, ze hodim pouzitu vlozku zabalenu do toaletaka do kosa, a kazdy velmi dobre vie co tam je... potom pridem do kuchyne a vidim, ako moj otec nad kosom najprv. bieli zemiaky :D ... nie dakujem
Ake ste trapne, ked niekto robi veci inak ako vacsina, to je pre vas dovod na nezmyselne utoky a ponizovanie.. Ale takito sme my narod