Ahoj, len sa chcem spytat, ci ma niekto rovnaky nazor - s manzelom (partnerom) nechcete dieta. Este nie sme na beton rozhodnuti, ale zatial sa priklaname skor k nie ako k ano.
Asi nechceme deti. Ma to niekto podobne?
leerka no aj o tom
technecium tebe kazdá vyhovuje:-D mam dost rokov, ale ja som zadaná.
a aká si?, mojej predstave práveže vyhovuješ
ja mam stanovene priority a hodnoty a takisto mam pevnu volu, ale nase nazory sa v tomto budu lisit, lebo ja som za sex pred svadbou ako uz mozes vediet a neiveme si predstavit ze by sme ho s piratelom nemali....ale tak uz mame zodpovednost ak by sa nieco stalo....a 15rocni to je ina kapitola, ti by ozaj sex mat nemali....a vies nie je to o tom, ci vies svoju sex tuzbu dryat na uzde....to je o ludoch a ich nazoroch
alebo skusas ci som naivná a ti toto uverím nie? Myslím, ze by si mal inú predstavu nie taká ako som ja. technecium
no vsak ja viem ako sa majú chranit, keby boli rozumní tak by nesexovali, ale nemajú pevnú volu, priority, hodnoty a ked je to pre nich tazke tak maju spavat oddelene, ked nevedia drzat na uzde svoju ziadostivost, svoju slabost. Nebolo by tolko interupcii, tehotných v 15, ale 15 rocní nemaju este rozum, nevedia si dávat pozor.
no vidis lolka, lenze mladi 18rocni ludia ked yacinaju so sexom, tak a musia neako chranit aby nemali dieta a kondom alebo hak je pre nich najpohodlnejsie riesenie, lebo potom by bolo asi viacej potratov, kebu si ratali len svoje dni a spoliehali sa len na to.....
lebo si hľadám manželku
preco tá otázka technecium?
budem sa snazit hladat spolahlivé metody, co maju nejakú uspesnost, viac si o tom precítam, no a ked sa stane nedam si preto vziat dieta
lolka, ja by som sa urcite nespoliehala na pocitanie si plodnych a neplodnych dni....jednoducho potrebujem mat istotu a tu mi dava hak