Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

Slnko331 - take nieco som citala na nete niekde aj takto to robia, ale to by trebalo mat nejaky popis co ako dlho travi .... lebo podla mna nejaky zeleninovy salat priklad len hovorim urcite kratsie travi ako mäso .... a neviem co kolko cca travi

slnko331

dievcata, ja som to pochopila tak, ze napriklad rano si mozem dat bielkoviny, po styroch hodinach, ked vytravi , tak mozem prejst na sacharidy.... alebo nie ????

katka26

baby podla vas kde patri zelena mlada fazulka, normalna fazula je strukovina ale mlada fazulka tiez??? lebo som mala v plane zajtra robit privarok z mladej fazulky s mäsom ... a je to recept z knihy co mam na DS a je zaradeny k zelenionovej podskupine ktora sa moze kombinovat s hlavnou zivocisnou ..... tak co teraz?

janka

babky, ja sa uz aj pocas 90.dnovky snazim delit :)))) som sa rozhodla, ze pre zaciatok nebudem napr. miesat ovocie a zeleninku :)))
inak, na ranajky si kludne budem moct dat ceral.pecivo,jogurt alebo cereal. pecivo s masielkom a zeleninkou? :o

daduss

ano aj ja...
a teraz som pozerala recept. a dala by som si zemiakové placky.
tak ak tam nedám vajíčko, tak si ich v pohode môžem urobiť... mňamky už sa teším