Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

:-) :-) :-)

Duska, tak sa daj na to s nami, ale ty pojdes podla Korinkovej? lebo su tam dost odlisne veci teda tusim jedine v mliecnych vyrobkoch ...ja osm najprv chcela robit podla nej, ale podla Haya ma to zlakalo nakoniec, kvôli liecnym veciam. A inacmusim ti pogratulovat k tej vahe ako si ju dokazala zhodit, teda pises ze islo samo, no na mne ma z coho ist tak nech ide!!! A cvicila si?

duška

Janka,horčica nieje problém.Ja som ju používala aj na tmavý chlieb alebo tmavé pečivo namiesto masla.Samozrejme som si na to nedala šunku alebo salámu.

janka

babenky, ako ste sa rozpisala, radost citat :)) ale to je len dobre, aspon pochytim este nejake inspiracie.
Suhlasim ze ten kecup asi striedmejsie...a nechcem provokovat ale co horcica? ja ju mam velmi rada, ale pocas 90 dnovky som ju uplne vylucila
duska, to je super, ze si zavitala sem, aspon sa nam v tom niekto pomoze zorientovat

duška

Katka26,keď som prestala s delenou,tak som nepribrala a akosi ma ani nelákalo začať jesť všetko zaradom,to ti ani nebude po takej dobe chutiť,lebo sa ti bude zdať,že si plná raz-dva.Ja som pribrala až po pôrodoch,to som do seba práskala všetko.

katka26

Duska .....vies, my sme teraz cele nzhavene a riesime kazde "zrnko" co dame do ust xixii ale mylsim si ze ta euforia prejde ked sa do toho dostaneme a ked sa niekedy stane nieco take ako so sladkym - jemným kecupom, tak sa svet nezruti, a presne ako pises, z kecupu este nikto nepribral, ina vec by bola, keby osm ho jedla od rana do vecewra, myslim, ze by som nepribrala, ale ani neschudla ..a ked si prestaal s tym nepribrala si?

duška

No dievčatká,normálne ma zas začína lákať chudnutie delenou.Trebalo by mi zhodiť nejaké to kilečko,tak sa na ňu od zajtra zase dám.Ja som ju držala asi tak 5-6rokov dozadu a myslím si,že keď sa ku nej vrátim,urobí mi to len dobre.A je pravda,že človek sa pri tejto delenej cíti oveľa oveľa lepšie.

daduss

no duška... máš úplnú pravdu
nejdeme sa s ním napchávať každý deň.

nám to možno po tej 90-dňovke možno pojde pomalšie, lebo spomalený metabolizmus...
ale nejdem robiť predčasné uzávery. uvidíme ako to bude s nami.

duška

Tak je som mala prvé viditeľné výsledky asi po 2och týždňoch,asi 3kg dole.Ono to ide dole samo,keď máte z čoho chudnúť.Ten kečup som veľmi neriešila,ja ho mám rada a kupovala som taký ako vždy-jemný.Veď ho nejete každý deň,tak sa nebojte,že z neho naberiete nejaké kilá.A ak sa bojíte používať normálny kečup,tak si kúpte DIA,aspoň nebudete mať také výčitky.

daduss

no aj ja chcem po týždni a po dvoch samozrejme tiež. ale ja predpokladám, že za taký mesiac by som mohla dať 3-4 kilá dole. Ale neviem, či to je veľa alebo málo.