Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

keby som schudla tak na 50 kg, tak toby som sa vrátila ku váhe spred 10-tich rokov. To by všetci zírali... ale aj ja...xixixi

katka26

Duska? ja som po tehu ...sice uz 9 mesiacov xixi ale brucho mam stale, kupila som si aj taky pas na brucho ale dlho som ho uz nenosila, dnwes osm ho naseba zasa natiahla... no dufam, ze pojde to brucho po tehu dole :-) juuuj normalne si ma navnadila teraz, mi to pripada, ako ked ja som tak zlahka hovorila o schudnutých kilach po prvom kole 90 dnovky ..mozno mi niekto ani neveril ... no aj ja mam dost mam vysku 172 cm a odhadujem ze som pred tyzdnom zacala s vahou 76-77 kg... o chvilku budem mat vahu tak som zvedava, ale neviem cim to je nejak zo mna ubudlo za posledne tyzdne celkovo, lebo sa vopcham do veci do ktorých som sa pred par týždnami nevopchala.... no a chcela by osm ist na vahu 67 minimalne.....aj viac by som chcela

duška

A tá horčica fakt nieje problém.Buď na tmavé pečivo ako som už písala,alebo zas ku mäsku ale bez pečiva.Je neutrálna.

daduss

ondrisova.blog.sme.sk

tam má zvlášť všetko rozpísané ku všetkým trom skupinám. Ale priznám sa, ešte som to nestihla všetko čítať... iba teraz ked som hľadala tú horčicu tak som tam išla

dušk

Kakta26,ja som začínala chudnúť pri váhe 62kg.Mám 158cm tak to bolo dosť.Skončila som na váhe 52-53kg tak po pol roku.Necvičila som vôbec,len keď sa mi v lete chcelo a mala som čas tak som sa šla pobicyklovať.Fakt to išlo samo dole,a najviac som to videla na brušku,čo je moja prblémová partia.Teraz mám 66kg,ide leto tak sa na to zas dám.