KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
DADUS!!! nebud skromna po mesiaci? ja po týždni chcem vysledky xixi max. po dvoch xixixix
dadus to je tou predstavou cerstvej paradajky ze ju potom spracovavam ... neviem mam nejaky blok v hlave z toho .... mozno raz skusim, v lete ked ich bude vela a nebudu drahe, ze mi nebude luto ze to mozno vyhodim .....neviem..
prepáč katka, nevšimla som si , že aj ty si sa to dušky pýtala. sme my ale opice -:)
Duška... také prvé poriadne výsledky už môžme čakať aspoň po mesiaci?
Katka a neskúšla si tie nakladané paradajky rozmixovať a potom použiť na cestoviny. máš to potom ako pretlak a nič ti tam nepláva.
ja aj lečo rozmixujem ked ho dávam do nejakého jedla... lebo by si potom mala vidieť čo ostáva na tanieri po manželovi a dcére. Povedia tiež že neznášajú lečo, a ked ho rozmixujem, ani nevedia že v tom jedle predsa to lečo je.
Dadus .... skutocne, ja som ho nerozoznala v tom zapecenom stave ci to je smotana alebo jogurt, nerozoznas.... tie chute prejdu a u teba v kolozvarskej bude hlavna chut kapusty a mäsa..... takze neolutujes :-) nemam po ruke ani pretlak ze by som kukla co to je vlastne :-) musim dokupit ...
Duska a prve vysledky ale take ze poriadne keby boli? po akej dobe?
pretlak sú asi varené paradajky... alebo nie? neviem.
si ma prehovorila katka. urobím si s jogurtom. Ked už si máme vyberať zdravšie potraviny, tak ten jogurt bude asi lepši.
Ano ako Duska pise, kecup je zaradeny ku zeleninovej podskupine u Korinkovej, ale bez cukru vyslovene pise, a ona tam dava moznost na jedla kam ide cukor, napr. n rezance s orechami - pouzit umele sladidlo... tak aj ten kecup by sa dal tak dochutit rozpusteným sladidlom..
Ten pretlak je tiez robeny z paradajok je mi jasne, ale proste uz v takej chuti a podobe aku ma pretlak to mozem, ale nie take ked mi plava v rajnici rajcina popucena ..nemusim :-) a pritom paradajky milujem, to je tak isto i s lecom, nenavidim ho, pardon za vyraz,, o jedle sa tak nema hovorit, ale nepomozem si, ma napina ked ho citim, ale papriku, paradajku, cinbulôu samostatne mam rada... som asi komplikovaný tvor :-) ale inac zjem vsetko, nevyberam, zaradom :-)