Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

katka26

dadus to je tou predstavou cerstvej paradajky ze ju potom spracovavam ... neviem mam nejaky blok v hlave z toho .... mozno raz skusim, v lete ked ich bude vela a nebudu drahe, ze mi nebude luto ze to mozno vyhodim .....neviem..

daduss

Katka a neskúšla si tie nakladané paradajky rozmixovať a potom použiť na cestoviny. máš to potom ako pretlak a nič ti tam nepláva.

ja aj lečo rozmixujem ked ho dávam do nejakého jedla... lebo by si potom mala vidieť čo ostáva na tanieri po manželovi a dcére. Povedia tiež že neznášajú lečo, a ked ho rozmixujem, ani nevedia že v tom jedle predsa to lečo je.

katka26

Dadus .... skutocne, ja som ho nerozoznala v tom zapecenom stave ci to je smotana alebo jogurt, nerozoznas.... tie chute prejdu a u teba v kolozvarskej bude hlavna chut kapusty a mäsa..... takze neolutujes :-) nemam po ruke ani pretlak ze by som kukla co to je vlastne :-) musim dokupit ...

daduss

pretlak sú asi varené paradajky... alebo nie? neviem.

si ma prehovorila katka. urobím si s jogurtom. Ked už si máme vyberať zdravšie potraviny, tak ten jogurt bude asi lepši.

katka26

Ano ako Duska pise, kecup je zaradeny ku zeleninovej podskupine u Korinkovej, ale bez cukru vyslovene pise, a ona tam dava moznost na jedla kam ide cukor, napr. n rezance s orechami - pouzit umele sladidlo... tak aj ten kecup by sa dal tak dochutit rozpusteným sladidlom..

katka26

Ten pretlak je tiez robeny z paradajok je mi jasne, ale proste uz v takej chuti a podobe aku ma pretlak to mozem, ale nie take ked mi plava v rajnici rajcina popucena ..nemusim :-) a pritom paradajky milujem, to je tak isto i s lecom, nenavidim ho, pardon za vyraz,, o jedle sa tak nema hovorit, ale nepomozem si, ma napina ked ho citim, ale papriku, paradajku, cinbulôu samostatne mam rada... som asi komplikovaný tvor :-) ale inac zjem vsetko, nevyberam, zaradom :-)