Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

to preto tam treba dať nejakú bielkovinu, aby ťa to viac zasýtilo. Lebo po samej zelenine naozaj budeš hned hladná.
a ten syr sa mi v tomto prípade zdá najvhodnejší.
alebo smú zeleninu bez syra zase používam ako prílohu k mäasu namiesto zemiakov a ryže.

katka26

no aj ja mam najradsej tu trojkombinaciu .... ja som si to este predtym skusala na cibulke orestovat a tak, bolo to dobre, ale radsej mam ciste len tak na pare urobene .... a skusim s tym syrom, fajne to musi byt ...

Cukina - mam rada ale nejak ju nerobime doma, lebo polovicka nemusi a sama pre seba sa mi nechce, malemu davam - jemu este robim oddelene, ale nam nie ..

Len ja mam problem ten, ze ked si urobim taku zeleninu na veceru ja nemam pocit ze som nieco zjedla, neviem preco, inac sa citim ked zjem salat, ale ked len tak uvarenu zeleninu som hned hladna ...neviem cim to je, parkrat som si to urobila este davnejsie, ale pootm uz nie ...

daduss

ja som už aj cukine prišla na chuť. treba ju trošku orestovať, posoliť, trošku sojovej omáčky, ja dávam aj pikantnú a je to skvelé. už aj baklažán som si zvykla pripravovať... ale neviem čím to je či odrodou alebo že dlho leží na pulte v obchode, tak pár krát aj po uvarení bol veľmi horký že sa nedal jesť.

maria21

Brokolicu so syrom mám aj ja rada aj to často robievam. Len cukine na chuť neviem prísť. Už som to skúšala na viac spôsobov.
Kolegyňa mi dnes hovorila recept na šparglu: obaliť uvarenú šparglu šunkou a syrom plátky postrúhať na to plesnivý syr dať zapiecť musím vyskúšať. Len dať pre nás vhodnú šunku aj syr.

daduss

ano mrazenu. najviac asi používam tú trojkombináciu, hrášok, mrkva a kukurica, a ešte niekedy do toho pokrájam na kocky cuketu. orestujem na trošičke oleja a podusím aby zmäkla a potom iba na minútku alebo dve do mikrovlnky s tým postrúhaným syrom aby sa roztiekol.
a strašne mám rada brokolicu na takýto spôsob. Niekedy ked je výborná cukina, tak si to urobím so samou cukinou. tiež ju iba orestujej a potom na to syr. papám to s hriankou, ale teraz som sa na večeru tej hrianky zriekla

daduss

ja som obedovala zeleninové rizoto s hubami, a večera bude zelenina zapečená so syrom. (bez smotany a vajíčka) iba aby sa mi ten syr roztiekol pomedzi zeleninku.