KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Ahojte ...Janka aj mnesa to pozdava, aj ked si mysli, ze tych neutralnych potravin treba pomenej hlavne tie šunky, tučne syry a jogurty ... ono vlastne vsetkeho treba pomenej, ked chceme chudnut, som citala ale to je samozrejmost ze nestaci len delit, ale treba sa viac kontrolovat a menej jest, lebo potom vaha bude stat....
pozerala som na cornflakesy, tak 88% obsahuju kukuricnu krupicu mohli by sa pocas sacharidoveho dna alebo neutralneho s jogurtom, alebo mliekom si myslim nie??
Vcera som dala manzelovi mini prednasku o tejto DS a aj on zuznal ze je to lepsie, kedsa moze mlieko mliecne vyrobky stale ....tak sme sa ujednotnili a budeme to robit teda podla Haya .... uz aj vcera som do fazulkoveho privarku s mäskom dala sladku smotanu na varenie - ta sa podla toho moze kombinovat.
sorry, tu
www.porada.sk
pozrite sem, dolu na stranke pod diskusiou je delenie podla Haya, je tam pisane, ze strukoviny su bielkovina, a comu sa treba vyhybat
www.zdravie.sk
vytlacila som sio to, nejak ma to oslovilo, tak lepsie je to popisane zatial co som videla, super tesim sa Daduss....ze si to nasla..podla tohoto pojdem!!
predsa asom sa dozvedela zeny precitajte si ako schudla nizsie pod tym jej prispevkom su reakcie a diskusia a pisala aj ako schudla - normalne ma motivovala xixi
no dobrý link - ale to je je individualne delenie ak oto robila, a tak potom o tom mozme kazdy pisat a mozu byt odlisnosti ..... len by ma zauimalo kolko chudla a ako ... :-)
Tak tiez podla toho mozno zelenu fazulku oznacit za neutral tusim ... ci biekovina? uz sa nepamätám musim sa pozriet na to este raz, ale viem ze mozno s mäsom a pouzijem sladku smotanu z neutralnej skupiny a pomedzi prsy poprasim mukou .... len tak trochen snad nas to nezabije :-)
Slnko 331 - mam 9 mesacneho Dominika :-) a uzivam si az az :-) uz chceme chodit vo velkom, nic ine nerobi len sa stavia na nohy a snazi sa robit kroky :-)
ona tam napísala, že ona to tak robila a tiež napísala, že nevie či to dobre robila, ale podľa delenia sú strukoviny normálka sacharidy.
ale išlo o tú fazuľku a hrášok, že tie patria do neutrálu
daduss,
ona tam pise, ze strukoviny k bielkovinam, ale som citala, ze strukoviny okrem soje su sacharidy........
katka26, a ake stare {mlade} dieta mas, mala ma dva roky, tak sa mi to krati. A mas jedno alebo viac ? Ja mam este pubertalneho syna.