KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
takže tie salámy nitran, vršatec, lovecká ... sú neutrálne
podľa toho všetkého nemusíme vôbec striedať dni.
no a ako to je vlastne musime striedat tie dva dni ?? ci nie?
nemám katka, ale už som na to myslela, že si to dám pekne dokopy aby som na to zase nepozabúdala.
mám na papieri vytlačené to delenie a tam si dopisujem perom, ked sa niečo nové dozviem.
jasné katka, presne tak to môžeš robiť ako hovoríš.
ale si môžeš urobiť aj nejakú syrovú omáčku na cestoviny ktorá bude z neutrálnych syrov.
podla mna to pojde lepsie ako u rozlisovacej .... len s tymi neutralnymi treba opatrnejsie ... moj nazor ...a pojde to lepsie..
Dadus? nerobis si niekde v PC zoznam potravin? co kde patri? aspon na zaciatok by sa to hodilo kym do toho vsupneme..... ked mas mohla by si mi poslat ked nie urobim si ...
no však uvidíme. Od pondelka som si tento režim zmenila. Zatiaľ sa mi to pozdáva. Papám čo mám rada, a na čo dostanem chuť.
a na váhe to nepojde tak rýchlo dole, ale dúfam, že za týždeň by sa už mohlo aj niečo odzrkadliť. takže ked sa postavím v piatok alebo pondelok na váhu, tak vám poviem.
víkend klasika, som si ešte dopraiala kopec nezdravých kombinácii, až tak, že váha vyskočila o kilo hore... ale nevadí.
pracujem na zlepšení. :-)
dobre tak prechadzam na to druhe delenie, co zacala USIKO ... cize tofu syr preradujem k bielkovine, uz si cestovinu neposypem nim ...ale mozem sem tam normalnym tucnym syrom tehlou eisam a pod. nie?
no hej k tomu ovociu ... terazkupim v obchode a ako mam vediet ci su sladke jablka alebo nie ... to co je men kysle tebe moze byt sladke a anopak ...to nebudem riesit nejak... ovocia mam dost po 90dnovke poviem Ti pravdu