Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Delena strava

daduss

katka, ani ja to neviem na 100%
ale ked som si počítala čo kde patrí, tak je napísané že všetky strukoviny do sacharidov, okrem sóje, a ďalej že neutrálne potraviny a medzi nimi hrášok.
tak už aj som z toho vedľa...

katka26

slnko 331 sme dve na materskej xixi ... nemyslela som to dolsovne ze najlepsia vaha ziadna vaha ..aj ja kupim druhu len pockam ci tuto opravia lebo vratia peniaze co som reklamovala uvidime :-) ani ja by som bez vahy nemohla byt.

slnko331

katka26, to by bolo najlepsie, lenze ja som doma na materskej a nieze by som nemala co robit, ale na tej vahe som zavisla. Uz aby bolo lepsie pocasie a mohla som robit na zahrade, lebo tu stale prsi, a nebavi ma to. Najradsej by som bola s malou cely den vonku.

katka26

slnko331 - najlepsia vaha ziadna vaha ze? xixixi ....

Dadus no vedela som ze mlady hrasok a fazulka sa neradia ku strukovinam, ale teraz som trochu ostala zaskocena neviem preco ... nic budem to robit dnes a bude na zajtra ... a mala som v plane to podbiť bielym jogurtom ale teraz ked to robim po novom :-) tak mozem smotanou?? uz mi sibez toho musim si to nechat ulezat v hlave trochu asi .... len teraz rozmyslam cim zahustim, pocas 90dnovky som si privarky robila pocas skrobov a zahustovala som skrobovou muckou, ...no teraz neviem :-)

daduss

ano aj ja som to čítala, že môžeš v priebehu dňa vymeniť skupinu. ale už si to tiež presne nepamätám, ako to tam bolo.
a ked hrášok zelený patrí do neutrálu a hrach do strukovín, tak potom to možno tak bude aj s tou fazuľkou.

slnko331

a katka, s tou vazila asi tak rozpatie 6-7 kil, ked som sa 5x odvazila, stale ine cislo, tak som si vahu pozicala od kamosky, ale ta zas vazila vela, potom som sa nastvala a kupila si novu v kauflande v akcii za 180 Sk mechanicku a ta zas vazi malo, alebo vazi dobre a som tak vela schudla.

slnko331

v 90 dnovej bolo pisane, ze bielkoviny travia 4 hodiny a sacharidy 3 hod, po tomto case sa myslim, moze vymenit skupina. Ja som to tak urobila dnes a uvidim.