KTO SA PRIDA? Pridavajte návrhy, recepty, tipy ....
Delena strava
Precodné dni:
zeleninovo-šalátový deň
ovocný deň
deň so zemiakovým nápojom
deň so zemiakovo-zeleninovou polievkou
no vidíš... poradila si si.
a sú v tej knihe aj výborné recepty. Ale zatiaľ ju mám iba požičanú, ale ked ju uvidím v knihkupectve tak si ju kúpim.
:-) to su ake odlahcovacie dni? To si si tu knizku kupila? kolko stala? pojdem asi aj ja kupit oplati sa?
jaj taaaak ...
tak to ti naozaj nezávidim.
ešte sa ináč v tej knihe píše, že sme nemali hned nabehnúť na delenú stravu, ale pred tým sme si mali dať také odľachčovacie dni na povzbudenie látkovej výmeny a prečistenie tela.
no dala som si teraz dva trojuholnikove syry Lunex light .... uz je 10 hod. hodinu a pol vydrzim a idem na to :-) maly mi spinka tak vymyslam, ked bude hore budem zaneprázdnena tak to pojde lepsie :-) a poobede vobec nemam cas mysliet na jedlo xi
Dadus hej to pise v tom linku poslednom ...... aj v tom vcerajsom, to vlastne ta zenska prelozila do slovenciny a urobila vypis z knihy .... podla Haya..
No nemozem dnes celozrné pecivo, lebo mam bielkovinu ...na obed ten fazulkový prívarok s mäskom .. a ten jogurt bol nizkotucny, lebo som minule kupila, ze sa nejak premozem ale nechutia mi budem kupovat uz len normalny, ale trebalo to zjest nevyhodim predsa :-)
a ešte bylinkové čaje sú neutrálne, ale ovocné sa radia do bielkovín
však si si mohla k tomu jogurtu dať celozrnný rožok...
ahojte žienky...
mám pred sebou knihu delenej stravy podľa Haya a len tak pre zaujímavosť...
vedeli ste že varené paradajky sú bielkovina? a žltok z vajíčka sa zase radí do neutrálnej skupiny, ale celé vajce do bielkovín.
a strukoviny tu nie sú zaradené nikde, a neodporúča ich ani konzumovať a preto ich neuvádza ani v žiadnom recepte (suchá fazuľa, hrach a šošovica)
sú tu napríklad aj recepty na cestoviny s paradajkou... ale paradajky nakladané v oleji používa... nie taký klasický pretlak alebo varené paradajky.
ja som dnes akasi hladna rano o siedmej som si dala jogurt a uz sa neviem dockat obeda :-( a ani neviem do coho by som zobla - ovocie nechcem :-(