Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
pripajam sa k pipinovej vystrahe, len nie magia a podobne bludy
Ale inak kto sa rozhodne pre Boha, plnit jeho volu, zapoji sa do jeho Bozieho planu tak bude iste stastný, lebo ked si clovek vyberie, boziu volu, jeho plan Boh ho urobí stastným, kto si vyberie svoju volu, svoj smer cesty tak moze sa stat, ze bude nestastný ale s Bohom sa to nemoze stat.
Pohyb. Je známe,že pri fyzickej námahe telo vo zvýšenej miere vylučuje hormóny šťastia - endorfíny. / beh, tanec, plávanie, bycikel, - čo chceš. dobre spraví aj prechádzka, možno v rýchlejšom tempe,pobudnúť v prírode. Pohrať sa so zvieratkom - psom, mačkou a pod. Je to na Tebe./ A veľmi dôležité je aj potešiť či pomôcť nezištne niekomu inému.Zo začiatku stačia drobnosti,no čím častejšie, tým lepšie. Možno to \\\"chvíľku\\\" potrvá, ale ľudia okolo nás sú našim zrkadlom. Ak sa my k nim správame slušne vráti sa nám to. / Najčastejšie vtedy, keď to naozaj najviac potrebujeme. /Z nezdarov a zlyhaní sa len poučiť, ale nezhrýzať sa nad nimi. Všetci robíme chyby. A veľmi dôležité:odpúšťať, netrápiť sa , ak ublížili nám. Nepripustiť nenávisť, závisť, pomstu. Podstatné je, čo robíme my iným, nie čo zlé urobia oni nám. Aj keď sa to možno na prvý pohľad v dnešných časoch nezdá, ale nie len že sa to dá, ale aj sa nám to oplatí.Učiť sa byť šťastný je program na celý život. Čím skôr, tým ... hlbšie ... Všetko dobré, držím palce a vééééééééľa šťastia.Ahoj.
Na depresiu a smútok sú najlepšie prechádzky,pri sprchovaní striedanie teplej a studenej/letnej/ vody a myslieť pri tom na niečo pekné a depresie budú preč.Mám to overené!!
a skus aj olejceky a daj si ich do aromalampy, sú rozne olejceky na depresiu a podobne
ci zaberá ta trezalka na migrenu to som asi myslela
stanka a pouzíva na tu migrénu lebo aj mna obcas chytila migrena, mohla by si mi prispiet do témy migréna tam som sa na nu pýtala, ze co ti pomaha a tak...
AHOJ,skús piť dlhodobo a pavidlene čaj-TREZALKA - t.t.ľubovník bodkovaný. Kúpiš ho bežne v lekárni aj v obchode. Používam ho pri migrénach,ale zároveň mi pomáha, ak mam zlé obdobie a potrebujem trošku povzbudiť myseľ. Ale nečakaj, že to pomôže okamžite, ale pri pravidelnom používaní určite zaberie. A skús ešte hudbu-relax. Mne to pomáha.
smutná- ak na teba prichádzajú smutné,negatívne myšlienky,tak si v duchu povedz,že keď prišli smutné ,musia prísť aj pekné.Všetko je to v našom podvedomí,len my sami si privolávame nálady a pocity svojimi vlastnými myšlienkami!!!Nieje to fráza,ale nauč sa myslieť pozitívne.Privolávaj si len to krásne,pekné alebo sa potíšku pomodli,ak máš pocit,že to ide ťažko.Uľaví sa ti!!!Nauč sa na sebe pracovať,len vytrvalí tréning pozitívneho myslenia t.j. vysielania lásky do okolia,všetkým aj tým,ktorí ti ublížili,tým 2-násobne!!!Odpusti im,ale najprv odpusti sama sebe,váž si samu seba,pracuj na sebe!!!A výsledok sa dostaví,budeš sa cítiť skvele!!!Veľa šťastia!!!žanet.