čo robiť aby som bola stastna??

Lolka

pauzicka bud mu vzdy vdacná, ale ked sa na neho hnevás a cítis nevdak, povedz mu co cítis, neboj aj to bude posle ti do cesty aj ozajstnú priatelku, mozno ta aj skúša, nedá ti hned vsetko co chces, lebo chce aby si ostala vytrvala v modlitbe, neboj na tých co ho milujú na tých nezabudne, len maj vieru a stále doveruj...:-D

pauzicka

Ver mi Lolka,že ja verím v Boha a som za to šťastná a možno aj nevdačná lebo sa vždy spolieham na to,že nezabudne a pomože a asi nie vždy si to zaslúžim.A tiež si nie jedenkrát poviem,že mať falošného priateľa-radšej žiadneho,ale aj tak mi "tá"kamoška,ozajstná chýba. A odkaz pre smutnú-viem,že hovoriť o tom,že viem ako Ti je nemá význam lebo to musí byť strašné.Tiež mám deti a pred nedávnom ma detská lekárka na základe výsledkou vystrašila so strašnou diagnózou.Vdaka Bohu sa nepotvrdila,lekárku som zmenila,ale tie dni čakania boli dlhé,zúfalé a nekonečné.Verím a držím palce,aby všetko dobre dopadlo aj Vám a zasa sa mohli usmievať.

meForMe

Lolka: prepac no musim vyjadrit aj svoj nazor,ja nie som veriaca v Boha a aj tak ked sa mi stane nieco zle,niekomu v rodine alebo napr. pri rozchode,alebo to je jedno pri com neprijemnom a smutnom,vzdy mam svoju volu v to ze bude aj lepsie,a to ani nemusim verit v Pana Boha..takze nie vsetko je tom..ale tym som ta nechcela nejako skritizovat alebo tak,jednoducho som ti chcela povedat,ze sa da zit aj bez viery.a kvalitne.

smutná?

tiez som si presla depresiami a podobnymi "vecami", ale uz so s tym praštila a začala zit normalne.no nedavno zistili mojmu jedinemu dietatu velmi zlu diagnozu a hned sa mi zrutil svet. úplne!! trvalo to asi 2 tyzdne kym som sa pozbierala a pochopila, ze teraz nie je cas na depresiu, ci smutok, ale treba riesit situaciu. zatial sa drzim a verim, ze vsetko dobre dopadne. chce to fakt vela sil a konstruktivneho myslenia. a kedze Boh je v nas, tak teda moje vyssie JA je Boh a on mi iste pomoze. tak si aspon ja vysvetlujem Boha.

Lolka

Stastný je clovek, ktorý je slobodný v Bohu, odovzdaný do jeho vole. Ak najdete tuto slobodu budete stastný aj napriek tomu ak vás nechá priatel, aj v utrpení. Nie kazdy pochopí co som tu napísala. Myslím, ze toto je podstata vsetkého:-D