Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
Co tak viac zacat vyplnat volny cas a nerozmyslat nad tym ako si smutna !!!!
smutna, suhlasim s lolkou, prec od kaitana
no len sa prosím nedavaj na magiu, ak ti aj pomoze, potom sa ti to vrati v horsom podla mna, magia vobec nesúvisí s Bohom
asenga, tvoja odpoved sa mi paci...
smutná pozri si aj témy depresie, mozno aj tam si nieco pre seba najdes
smutna nevzdavaj to.stastnou ta moze spravit nielen laska k cloveku, bohu ,ku sebe samej,zvieratu pripadne ku nejakej veci.su nato aj lieky,daj si ciel ktory dosiahnes a ta cesta ti stastie ukaze.ved nestastny su aj krasny aj bohaty aj ty co maju vela priatelov.stastie spi v tebe len ho treba nejakov formou prebudit.
moze byt taka osoba potom mnískou, vnutri vo svojom srdci, doma.
ani za mnísku nezoberu, pretoze je chorá, s telesnými vadami mozno aj ale so psychyckými problémami nie určite
smutna, si veriaca, ak sa mozem spytat?Nepovazujem sa za ziadnu fanaticku, ale verim v Boha a v jeho jedineho syna Jezisa Krista, keby si mala naladu sa o tom porozpravat...inak tie stavy maju nadych depresie, nepoznam tvoj postoj k zivotu, k okoliu apod, priatelia su potrebni, ale nie len na zlepsenie nalady, mozno by ti pomohlo, keby si ty niekoho potesila, pomohla niekomu...
k tej debate o knazoch...preco sa odvolavate na stary zakon? Pan Jezis predsa nic take neziadal...podstatne je, myslim si, ako si plni svoje povolanie, aky je to clovek vo vnutri, nie ci ma nejake telesne "vady"