Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
fgf no jo...:-D
lolka, vidim, ze aspon nieco mame spolocne :)
mne rodina,ked sa mi dari a pekne pocasie.a uspesny nakup:-))))inac pri stavoch uzkosti je dobry guajacuran tablety/docastne/ alebo mozes vyskusat sumive magnezium, tabletu denne.
ja ked som smutná mam naladu na smutné a nie veselé
ahoj smutna1 :) hlavne nebud smutna;) napriklad mne pomahaju prechadzky aj po okoli .. aj ked byvam v dost rusnom okoli Ba ale aj tak... vzdy ked sa citim smutna idem von zoberiem si ipod a pstam si vesele pesnicky .. a nerozmyslam iba tak sa prechadzam a sledujem okolie:) je to celkom dobre prevetranie hlavicky.. neviem ci to pomoze prave tebe ale prijemna prechadzka aj ked osamote ale nacerpas novu energiu a dufam ze pozitivnu ako ja;) drzim palceky
no lízanka v tom s tebou súhlasím, ze netreba sa trápit tým co si ludia myslia, lebo tu bolo jedno dievca cítilo sa za nieco trápne a len sa tým trápila, ale s tým ci nebudem mat aj ja problém co si ludia myslia, ale v nie v trapase..
mne na pocit stastia ked mam depku staci dobre sa najest, vybabrat bojler teplej vody a hopat za PC kde si citam oblubene poviedky :) ale to je skor taka prva pomoc...skutocny recept na stastie je vykaslat sa na to, co si ludia myslia
ja mam pocit, ze mne pomahaju modlitby, to ze sa cítim stastne
Skús sa tešiť z maličkostí a vážiť si čo máš...a hneď ti bude lepšie...! =)