Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
lolka neviem o akej zubarke tu hovoris, ale ja som zubarku pouzila tiez ako priklad...... som nieoc ine....
potkan, si tiež baba, že, ja mám stále vlastný názor, málokedy sa prispôsobujem, to skôr vy počúvate rádio lumen a čo vám tam nahovoria to dodržujete-to nie je fanatizmus, ale koko.izmus
a k mojej viere už som to tu spomínal, ja som na východné učenia-tantra, obľubujem konfucia, hinduistické učenia, ale tantra vedie
technécium sa len vyhyba takymito nejasnymi odpovedami
jajaja, potkan a stale nedas pokoj s tymi rodicmi a kostolom ale ja ti odpoveim, abyu si zaspala, rodicia nechodia do kostola a mna aninikdz nenutili a ani som nikdy nemusela....takze som zvedava, co si na mna vymyslis teraz, ked uz vies pravdu, len nepis, ze klamem, lebo to by ma skutocne dostalo....
si zubarka to som nevedela , tých zubarov som uviedla iba ako príklad
technecium ved oni si myslia ze si nesamostatny, a ze eobis, co ti nakazem, takze nakazujem ti, nais nieoc z vlasntej vole a hned
ty si protirecis stale leerka, ale pacis sa mi, lebo si taka zatata a stale mas na vsetko nejaky argument :D kedze nic ine neprijmes, a s tymi rodicmi viem naisto ze chodia do kostola, a dokonca som si ista ze ti to sem tam aj vycitaju ze preco chodis ty malo do kostola :D 100% ista..
technecium no ja neviem ci rozpravas vázne
to , ze sa zaujimam o nebo a peklo este neznamena, ze som krestanka a to , ze som zubarka este neznamena, ze tu pracu aj vykonavam...... tot priklad
lucinka:-D keby to aj nieco prinieslo:--d, knaz mi hovoril ze nemam písat ani na fora, ze nemam sa zatazovat problemamy iný ale s tým nazorom velmi nesúhlasim, písu sem tehotné, a treba ich odviest od interupcie, alebo ked ma niekto nejaký problém