Ahojte! V poslednej dobe idu na mna stavy ked som nespokojna zo vsetkym som smutna, nestastna. Co okrem priatelov vam dokaze zlepsit naladu???...dakujeeem
čo robiť aby som bola stastna??
leerka ja nosím pri sebe stále svoj čarovný gem-to je postrah démonov, mám aj postriebrené guľky na vlkodlakov, dubový kolík na upírov, prsteň-najsilnejšiu moju relikviu a samozrejme trojramenný bič upletený z kože...
technécium, povedz nieco, ale z vlastnej vole nie co ti povie leerka :D
tak nic moc, ten zivot pred svadbou,,,,ale kazdy ako uzna za vhodne
nikdy som ti nenapisala, ci moji rodicia chodia alebo nechodia do kostola, takze na tejto otazke ma nenachutas...a riesit som to mohla, lebo ma to zaujimalo....
nie ved nemame rovnaký, ty mas pred ja mam po, ze je hriech aj peting rozpravala som sa s knazom, na rádiu Lumen hovorili ze su hriechom aj francuzske bozky, nemozme ani orálny mat
Vdaka Lolka. Som rada, ze si napisala.
leerka, vy krestania? odpovies mi co si ty? ked si tu pred hodinou riesila nebo a zem? a okrem toho ti rodicia chodia aj do kostola :D
a ani ti nikdy neodpoviem, lebo ostanem zahadna....joj technecium, odhalili nas, co ted john sinclair?
lolka, tak pootm je dobre, ze zdielate r;ovnaky nazor, a vy krestanie nemozete mat ani oralny sex alebo petting pred svadnou....a francuyske bozky si mozte davat?
technécium mam z teba pocit ze tiez nemas vlastny nazor aspon momentalne iba sa vysmievas, a okrem toho prisposobujes sa az moc leerke, ktora mi uz radsej ani neodpovedala na otazku, na ktoru ktovie ci vobec ma odpoved..