čo robiť aby som bola stastna??

technécium

leerka ja nosím pri sebe stále svoj čarovný gem-to je postrah démonov, mám aj postriebrené guľky na vlkodlakov, dubový kolík na upírov, prsteň-najsilnejšiu moju relikviu a samozrejme trojramenný bič upletený z kože...

leerka

nikdy som ti nenapisala, ci moji rodicia chodia alebo nechodia do kostola, takze na tejto otazke ma nenachutas...a riesit som to mohla, lebo ma to zaujimalo....

Lolka

nie ved nemame rovnaký, ty mas pred ja mam po, ze je hriech aj peting rozpravala som sa s knazom, na rádiu Lumen hovorili ze su hriechom aj francuzske bozky, nemozme ani orálny mat

potkan

leerka, vy krestania? odpovies mi co si ty? ked si tu pred hodinou riesila nebo a zem? a okrem toho ti rodicia chodia aj do kostola :D

leerka

lolka, tak pootm je dobre, ze zdielate r;ovnaky nazor, a vy krestanie nemozete mat ani oralny sex alebo petting pred svadnou....a francuyske bozky si mozte davat?

potkan

technécium mam z teba pocit ze tiez nemas vlastny nazor aspon momentalne iba sa vysmievas, a okrem toho prisposobujes sa az moc leerke, ktora mi uz radsej ani neodpovedala na otazku, na ktoru ktovie ci vobec ma odpoved..