Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo robiť aby som bola stastna??

technécium

budem ju chcieť, nejaké som si už kúpil, vieš leerka mňa to už tu nebaví, kamoši mi síce hovoria, že som chuj lebo mám dobrú prácu, dobrý plat a nechápu prečo sa chcem toho vzdať, preto, že ma to nenapĺňa, chcem niečo iné a jedna kočka mi to tu objasnila a to chcem

technécium

pre RNG- a z toho jasne vyplýva, že zriadenie štátu ako demokratické je podľa mňa jedno z najhorších systémov, to už aj fašizmus mal lepšiu morálku v uvodzovkách
a na druhej strane môžeš demokraciu chápať ako prispôsobenie sa menšine-takže v podstate je to anarchia

leerka

nie neopustam, ale ked ja nemam vlastny nazor a ani ty nie a mna ot mrzi vies....inak co s tou knihou z angliny? budes ju checet?a na ako dlho odchadyas do afriky a preco?

Lucinka33

Aha Lolka, to mal pravdu. Ja uz zavisla som a nehovorim radsej ako velmi :) A to mam na praci este kopu dolezitejsich veci.

RNG

Tato tema je hrozne aktivna, hoci vobec nema so zdravim nic spolocne.
Velmi na nej sa ale odraza dlhodobe(niekolko generacii) umyvanie mozgov ateistami(slobodomurari, komunisti, ultraliberali a ini) a nedostatok vedomosti okolo roznych vier, ci uz monoteistickych(judaizmus, krestanske viery, islam) alebo polyteisticje(mnohobozstva).
V prvom rade aby clovek mohol mat vlastny nazor, musi mat o nich aspon nejake vedomosti, co tu zrejme chybaju.
V skoach dnes, a to aj v USA , liberali prevladaju a ti nechcu , aby sa v skole nic neucilo okolo vier, takze deti a dospeli nemaju ani len moznost si osobne vybrat, co im najlepsie vyhovuje a preberaju myslienky druhych, bez rozmyslania, len na zaklade skreslenej propagandy a malych nedolezitych detailov z manipulovanej tlace a inych komunikacii.
Je to nielenze smutne, ale aj velmi nedemokraticke v zmysle slobodneho vyberu.
Naviac , v sucasnej spolkocnosti ucia ludske moralne zasady len nabozenstva, lebo politika, ekonomika a technologia sa s tym vobec nezaoberaju, takze sa ludia nemaju kde naucit zakladne moralne zasady, ktore dosial udrzovali ludsku spolocnost.
Aby som to ilustroval na priklade:
z judeokrestanskych a inych perincipov prikazanie(piate) Nezabijes sa dnes vyklada skor ako "nedas sa prichytit pri zabijani alebo usvecit z neho", podobne nepokradnes sa vysvetluje skor ako urob to sikovne, aby ta nikto z toho nemohol ani len podozrievat" a podobne.
Ziadny strach pred "vsadevidiacim Bohom" (bohabojnost=bat sa bozieho trestu) co samozrejme vedie k rozpadu moralnych hodnot v spolocnosti, rozpadu rodiny, rozpadu spolocnosti ako takej.
V historii je plno prikladov takehoto diania a zanik takych civilizacii. Takze je to na uvazenie, ci verit , spravat sa moralne alebo nie.

leerka

potkan si skutocne nevies co pises, tak teray pises techneciovi, ze ja nemam vlastny nayor a pritom predtzm si napisala, ze onnema vlastny nayor ....no nic, ja koncim, nema to uroven...