Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo robiť aby som bola stastna??

technécium

47 leerka je pekné číslo, tak potom precestuješ afriku ako livingstone, keď hľadal burkeho
leerka, potom sa spolu okúpame v jazere tanganika, bez tričiek...

technécium

pre RNG- to máš svatú pravdu, každá veľká mocnosť musí padnúť, stačí pozrieť na rímsku ríšu a vždy to niekto zneužije, no čo už človek je fakt najhorší a najblbší predátor zo všetkých organizmov

RNG

technecium demokracia pripusta rozpad spolocnosti,co rozne zivly a organizacie zneuziju(vcitane vladnych klik) preto sa po case degraduje na nefunkcnu a nastupia diktatury. Aj tie sa po case degraduju a nastupi spat obnovena a ozdravena demokracia. Tak to bol v historii uz mnohokrat.

potkan

si zvlastna osoba, uprimne by som povedala leerka ze sa sem tam v tebe vidim, ved to je jasne ze to vies najlepsie iba ty..:D skoda ale ze si vytiahla taku nepodstatnu vetu na koniec ktora s tym ani nesuvisela...prajem ti dobru noc...aj ostatnym...

technécium

ešte sa rozhodnem, neviem kapské mesto, madagaskar, johanesburg, angola alebo zair pri kongu, budem ako quatermain, len potrebujem anglinu potom sa tam už zdokonalím

leerka

to ze mas dobru pracu a dobre platenu este nie je vsetko...a hlavne ako pises, ked ta nenaplna...nic ta tu nedryi, bol by is hlupy , aby si tu ostal....len pekne chod, aspon mi budes neake fotky pekne posielat odtial a potom ta aj pridem kuknut niekedy...ak budes hcet..a kam presne ides?

potkan

tak potom prepac leerka, mozno sa ja mylim len mi to z toho vyslo ked si sa mi vyhybala s odpovedami, vidim ze mas na mna uz alergiu :D, neber to tak vazne, chcela som tym len povedat ze nie kydat na nieco ked tam vlastne som aj ja..