Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
skusim to od dnes, dokedy mi to vydrží :D
mary-anne ...moja priatelka po abstinencii 2 tyzdnov - nemasturbovala, ani sme nemali sex ..tvrdi ze sa stala ovela citlivejsou.. a tusim viac bab tu pisalo ze to funguje...ale vieš ako to je :D:D proste ked je clovek v sprche...no nesprav si to kks :D:D:D treba byt velmi velmi silný :D:D
mňa by baby zaujímalo, či po nejakej dlhšej pauze ste boli ozaj , že citlivejšie :)) lebo ja sa toho tiež neviem vzdať a hlavne, v sprche :DD
vyskusajte si zaujimavu masturbacnu pomocku....a potom uz masturbovat vobec nebudete chciet -odkaz odstránený- fitsex.sk
azzaro ..nakoniec jej to nevidalo a vydržala len tušim 27 dni =D...nižšie piše že áách ja som to už nevydržala x))
hmmm, zaujiumave...
Ale ako si prisla na prave a len 40 dni .. silne veriaca a sem pises takuto temu ?
mala by som čo robiť :)) aaale tak či tak by som to nezvládla asik :D
Juva, ja sa jej pokúsim tiež zrieknuť na tých 40 dní, aj keď to bude pre mňa veľmi ťažké,,, ináč podarilo sa ti to ? koľko dní si vydržala ?
nooooo Juva skúsíš to so mnou tento rok? =) hmm? :)