Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...

Príspevok v téme: Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
JUVA

Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))

robko22562

mary-anne ...moja priatelka po abstinencii 2 tyzdnov - nemasturbovala, ani sme nemali sex ..tvrdi ze sa stala ovela citlivejsou.. a tusim viac bab tu pisalo ze to funguje...ale vieš ako to je :D:D proste ked je clovek v sprche...no nesprav si to kks :D:D:D treba byt velmi velmi silný :D:D

mary-anne

mňa by baby zaujímalo, či po nejakej dlhšej pauze ste boli ozaj , že citlivejšie :)) lebo ja sa toho tiež neviem vzdať a hlavne, v sprche :DD

quixinkuska

vyskusajte si zaujimavu masturbacnu pomocku....a potom uz masturbovat vobec nebudete chciet -odkaz odstránený- fitsex.sk

roland11191

azzaro ..nakoniec jej to nevidalo a vydržala len tušim 27 dni =D...nižšie piše že áách ja som to už nevydržala x))

evkaCmaq

Juva, ja sa jej pokúsim tiež zrieknuť na tých 40 dní, aj keď to bude pre mňa veľmi ťažké,,, ináč podarilo sa ti to ? koľko dní si vydržala ?