Rozhodla som sa,že sa cez toto pôstne obdobie niečoho zrieknem..A keďže som si "to" sama robievala dosť často,povedala som si,že sa zrieknem práve tohto..Ubehlo odvtedy 9 dní a ja začínam pochybovať,či to vydržím..Chcela by som sa spýtať,či sa už niektorá z vás odhodlala skončiť so sebaukájaním a koľko vydržala. (Priateľa mám,len som proste asi závislá na masturbácii:))
Zrieknutie sa masturbácie na 40 dní...
ivus :)))
tak na buduce uz neklam...:))))
ja ta hned odhalím :))
teda nie ako odhalit ta celu,ale :))))
denz - no dobre teda odhalil si ma :D :D
ivus- tak potom....pri orgazme stale odpadnes od rozkose a nepamatas :))
a neklam,ze to tak nie je :)
denz - tym to asi nebude :D
ivus- pamatala by si...keby si nepila :)
akurat som narazila na tuto diskusiu a citala som si ju a ja neviem ale asi nie som normalna :D lebo ja som asi v zivote nemasturbovala aspon si na to dako nepamatam...a to som do 19 rokov bola panna cize som bez masturbacie vydrzala 19 rokov :) a potom som sa dala dokopy s terajsim priatelom a s tym dosahujem orgazmy pri sexe takze uz total nemam potrebu si nieco robit sama :D
takze 19 rokov bez masturbacie...kto ma prekona? :D
si fakt naivna...som zvedava jak by ti chlap vyhovoval keby ma 5 cm penis..ale o tom ti nebudem rozpravat, ty si penis v zivote nevidela takze ty o takychto veciach nic nevies...aby si sa ho potom raz nezlakla ked budes mat 30 rokov a uvidis ho prvy raz v zivote...a chlap zisti ze v posteli si nanic a zacne ta podvadzat...pretoze takto to chodi..chlapi su taki..co nenajdu doma, hladaju inde
papier o sobáši? no budeme rodina a rodina je základ spoločnosti, ak upadá hodnota rodiny, tak upadá aj spoločnosť.
Ale ak mi bude partner vyhovovať po duchovnej stránke, bude aj po telesnej.
a co sa zmeni tym ze budete mat papier o sobasi?a co ak zistis ze ti v sexe vobec nevyhovuje?asi nechces cely zivot zazivat to, ze budes lezat na posteli s roztiahnutymi nohami a cakat kym sa manzel na tebe odbavi...lebo ked to bude tvoj muz tak sex budete mat urcite
evkapa- ani netusis o co prichadzas :)