koncom marca mam rodit.... pri manzelovi som stale len plakala, myslim ze aj posledny odron sa sprav k zene lepsie... a to ma 3 vysoke skoly... vcera to vyvrcholilo tym ze som zistila ze ma na pokeci nick a pise s dievcatami ako slobodny a vola ich si na oravu odpocinut.... ked som mu to povedala este mi vynadal ze si len pise a fotky preposiela a ze co som im tam ja popisala... robi tam so seba milionara pritom pouziva moje auto a byva u mna... a moc mi ani neprispieva, skor to taham ja... len sa bojim lebo tu nikoo nemam a budem rodit
vyhodila som muza pred porodom
no vacsina chlapov ma iny problem, ako a kde "to" strcit : )
Podla toho co som od vas citala tak sa da povedat, ze je ukazkove : ) Urcite keby vsetci mali take manzelstvo ako vy, tak neexistuju temy typu "vykopla som chlapa..."
No hej vsimol som si.Poniektori stym maju problem.Ale sem ani vela chlapov asi nechodi.Neviem otom.Som tu kratko.
No ja nemam problem hovorit otom ci mam niekoho rad alebo nemam.
A to je podla teba ukazkove manzelstvo?
citala som par Lenkinych prispevkov, aj tie tvoje vela hovoria. Je malo chlapov/manzelov,ktory si vazia svoje polovicky a dokonca sa o tom nehambia hovorit!
A podla coho vies ake mame manzelstvo?
tak to sa teraz take manzelstva nevidia ake mate vy dvaja M+L. Mohlo by byt takych viac : ) co myslite ? Hned by bolo viacej dobra na svete.....
lelo ano som jej manzel.
perla chcel som tym len povedat ze ste stavane na vascie zataze ako my.Reagoval som na hovado a na jeho debilne narazky.
tak pardon.Mam sa nejako opravit?a mama 23.
Marek ty kolko mas prosim ta rokov ze tu vytahujes menzes.. Vazim si chlapov ktori si vazia svoje manzelky aj vsetky zeny, ale kazdy mame svoje trapenia. Muzi zase umierali vo vojnach pre vlast.. Podla mna, vazit si zenu treba na zaklade inych aspektov ako je porod alebo menzes, co su vlastne fyziologicke zalezitosti..
_Marek ty si manzel Lenuliatka?
Ked si pisal o tehotenstve a autonehode ma to napadlo...
pardon diskutuju
ozaj ninka preco nepises ale oni dikutuju ako si teras na tom