Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

vsevedka

pomoc, ťažko takto povedať, či všetky dorastú, ale poteším ťa, mne určite niečo dorástlo, spočiatku len také jemné, tenké, časom sa to pri správnej opatere spevnilo.Teraz mi padali po stresoch z autonehody a následnej operácii, ináč mám vlasy vcelku v pohode, nosím ich ale rozpustené(mám ich dlhé asi po plecia+ešte 15cm) a ani doma ich veľmi nesťahujem gumičkou.S

vsevedka

sweet_lolitta, ako vlásky? Si tam te telefonovala ohľadne info a objednania? Ja by som ti rada pomohla, ale ja som stred SR. Tá lekárka, čo so s ňou bola spokojná sa volá Sylvia Auxtová-dermatologička v MFN(viď google).Aj teraz na jar mi napísala kúru methionin(aminokys.), v lekárni je to len za pár centov, 60 toboliek, sa ti opýtam, koľko by to stálo a či sa to dá aj na voľno kúpiť aj bez doporučenia dermatológa-trichológa.

pomoc

ahojte, vsetky pisete ze co vam vlasky skvalitnilo ale ked nam vypadala polovica z nich, je sanca ze sa nam zahustia ata polovica dorastie?lebo ten zvysok mam ok uz aj ja, len tie vlasy ostali riedke:///to mame teraz natrvalo odumrete korienky?

siska99

ahojte,
vidim ze vela z nas trpi tym istym problemom - vypadavaniu vlasov. Tiez som mala kedysi znicene vlasy kedze som si ich stale fenovala a zehlila, uzivam tabletky revital revitalon (od vitar), zo zaciatku 3 krat denne teraz uz len 2. Som velmi spokojna, vratil sa mi lesk do vlasov a prestali mi tak hufne padat.

medka

Potrebuješ výživu antioxidanti ale veľmi kvalitné nielen priamo na pokožku hlavy ale aj na užívanie robí to zázraky

kikuus

no hlavne som prestala presla na inu HAK viem ze najlepsie by bolo vysadit ale nejak sa bojim...dala som si vlasy ostrihat na plecia a potom som skusala toho velmi vela ani neviem co mi pomohlo :biohar, capilan, rozne tabletky ako GS eladen a este jedny ale uz neviem nazov zacala som prelievat vlasy zihlavovym odvarom, olejovat kokosovym olejom rozne masky a snazila som sa dost zvysit pitny rezim lebo si myslim ze aj to moze mat suvis a ja som pila predtym dost malo..no a nejako sa mi to napravilo a som velmi rada