Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

nastvana ------ ja nepocitujem ziadnu nadej, a pokial by mi ostali aspon primerane riedke vlasy, tak to prezijem, ale ak pridem o vsetky, tak to bude rana zivota. Bud rada, ze vobec nieco na hlave mas......

sweet_lolitta

cmuq, radsej si daj spravit komplexnejsie testy, ak si si vsimla aj ubytok inych chlpov na tele ako vlasov.

nastvana> nikto nemoze za to ako sa narodil

nastvana

doprdele, vy tu vyplakavate, ako sa za seba hanbite, ale aspon mate nejaku nadej, ze vam tie vlasy spat narastu.. ja co ich mam riedke od narodenia mozem v hovno dufat...

liana_

cmuq, ak ti pri fukani nosu padaju v nadmernom mnozstve chlpky z nosa, neber to na lahku vahu, mozno sa jedna o alopeciu aretu. v tom pripade by som sla k doktorovi a vysvetlila mu tazkosti, aj s podrobnym opisom. vacsinou ju u mladych zien zapricinuje stitna zlaza.
inak toto je vlastne lepsi pripad, je liecitelny, vlasy po spravnej liecbe dorastu, napriklad pri alopecii androgenej kde posobi DHT, je vypadok definitivny a nic nepomoze, mozno spomali ale nezastavi...

CMu_Q

hm ja ani neviem, ci mi padaju v extremnom mnozstve aj mihalnice, ci obocie, ale mozno to bude smiesne, ale pri fukani nosa mi vypadne aj mnozstvo chlpkov, co sa mi doteraz nikdy nestalo, no newiem, ci to ma s tym suvis...

sweet_lolitta

cmuq, je to uplne nove cislo Zdravia, pisali tam o jednom studiu, v ktorom bol chlapec, lebo zo stresov mu vypadavali vlasy az o ne prisiel a tak isto aj o mihalanice a obocie, lebo to podcenil... Teraz mu pomahaju s kryptoterapiou, kyslikom atd.

eo

ahojte dievcata
chcela by som prispiet.
Vetcinou vypadavania vlasov moze by nedostatkom urcitych vyzivnych latok,mineralov, jodu alebo hormonna porucha v tele,niekedy moze bit aj problem zo stitnou zlazou, mozno vdaka Cernobilu?
Na Slovensku velmi velke mnozstvo hlavne zien trpi tymto problemom.Treba sa pozriet na priznaky.
Ale tu je domaci recept na rast vlasov:jeden zltok z vajca,lyzicu olivoveho oleja
Zmes nanast na korienky vlasov nechat posobit 20 minut. Niekolko dni do tyzdna opakovat aspomn 2 mesiace.Vyskusajte

sweet_lolitta

cmuq, kup si nove Zdravie, casopis, je tam napisane o sposoboch liecny alopecie od lekarov. Lebo ak si na tom az tak zle, potrebujes uz nieco poriadne silne.....