Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

sweet_lolitta - ahoj, dakujem za opytanie, ... ako sa mam? - nic moc :( myslela som ze sa mi to aj zlepsuje uzivanim tych tbl. co radil RNG, plus vodicka BIOHAR, ale v poslednej dobe mi opet padaju strasne - ja uz vazne netusim preco to tak dlho trva :( som zufala a pravdu povediac som sa s tym i zmierila ze o rok uz bude na mne "plesina" .... inak sa to prosto neda :( a viac sa tym trapit tusim neprospieva ani mojmu srdcu :( nemam asi na vyber, uz teraz mam zopar "chlpov" na hlave :(( a to som skusala dokonca i prirodne sampony, zihlavove, brezove, vodicky brezove a dnes som si aj zihlavovu kupila, potom capillan som skusala,... takmer vsetko co sa dalo :( ... drahsie si uz nemozem dovolit, lebo inak by som asi nemala z coho zit,... ja uz som sa prosto vzdala, mne uz nic nepomoze...

RNG

tvorba DHT sa da znacne znizit branim zinku a pitim silneho caju z korenov zihlavy. Po tehotenstve je telo vycerpane od roznych zivin, vcitane zinku a inych mineralov.
Preto vzdy odporucam pre tehotne a kojace mamicky doplnat si extra mineraly a vitaminy, minimum na kosti + rybaci olej, ale aj ine ako zinok, selen, jod a rozne stopove.

CMu_Q

existuje mnoho pricin, cez psychicke, zdravotne, po dedicne priciny vzniku, resp. dosledok urciteho negat.vplyvu: napr.

problemy so stit.zlazou, oblicky, anemia, stres, dieta, nedostatok vitaminov, chudobna strava, uzivanie HAK,zmena hormonalnej hladiny v tele, tehotenstvo, dedicnost a pod..

CMu_Q

ahoj dagmara, my ti velmi nepomozeme, max. ti mozeme poradit, (lekar je lepsiou volbou), skus papat nejake vitaminy, dobre su Mega vitamins for hair (hair booster) u nas sa to da kupit od firmy Walmark, stoja priblizne 10€ - obsahuje tak vitaminy, ako aj mineraly, v tvojom pripade treba doplnit urcite zinok, kyselinu pantotenovu - tie 2 su najdolezitejsie, avsak toto balenie obsahuje ovela viac potrebnych vitaminov co je len k plusu, a sucasne si kup nejaky vlasovy aktivator, nejaku vodicku, ja pouzivam BIOHAR (pise ze 90% zenam pomohol), tak ale mne zatial stale nic, akurat sa mi spomalila alopecia.... Treba vyskusat, prip. sa poradit s lekarom,nie na kazdeho posobi rovnako to iste...

dagmar250

ahojte po pôrode mi vypadali vlasi mala som pred tym huste teraz sa mi zriedili až tak že mam v predu na ofinr par vlasov chcela by som radu ako vratit hustotu tam de mam plešinu aby mi narastli je taka možnost? dakujem dagmar