Ako navratit hustotu vlasov

Príspevok v téme: Ako navratit hustotu vlasov
CMu_Q

mam 20r. a dosledkom HAK mi strasne vypadali vlasy, nemozem ich nosit rozpustene, pretoze su to uz len jemne, poriadne riedke vlasky :( Doteraz (po 5mes.vysadenia HAK YADIN) mi este stale padaju, no trosicku menej nez predtym, verim, ze postupne sa padanie eliminuje.

Zaujimalo by ma, co ste pouzivali, resp. s akymi vyrobkami mate najlepsie skusenosti na obnovu vlasov, rast vlasov a pod. Existuje mnozstvo znaciek, vyrobkov, pripravkov, no neviem, ktory si zvolt. A takisto ako dlho ste ich uzivali, aby bolo vidno prve vysledky (ja som napr. pouzivala 3 mes. Alpicort a nepomohol)

A takisto okrem pripravkov, ake vitaminy, mineraly ste papali. Chcem to totiz skombinovat, aby ucinok bol efektivnejsi. Predpokladam, ze Zinok a kyselina pantotenova je zaklad - no v akom mnozstve ich denne treba papat?

DAKUJEM za kazdu odpoved, velmi mi tym pomozete, pretoze uz som zo svojich vlasov zuufala :((

A ece otazocka, myslite si, ze sa da navratit povodny objem vlasov, ktory som mala pred uzivanim HAK? :(( DAKUJEM.

CMu_Q

rada - a z kadial si si ten sampon kupila? a kolko stal? ... ja uz obetujem aj "gate" ako sa vravi, lebo mi vazne nic nepomaha a uz som fakt na dne... :(

rada

Ahojte, mne teraz hroozne vypadavali vlasy. A tak som sa rozhodla znovu pouzit sampon, ktory mi pomohol pred 9 rokmi. Mala som aj hustejsie. Texture (skalica) ale je velmi drahy. Zaujimave je, ze cena je rovnaka ako pred 9 rokmi. Teraz ho mam tyzden a citim velke zlepsenie.

RNG

mira 27, ucinne davky rastlinnych sterolov su niekolkosto miligramov denne.
Ucinne davky zinku su 25 az 50 mg.
Neviem, ci ti na Slovensku niekde odmeraju hladinu DHT a neviam ani, aka ma byt normalna a aka je zvysena a ci je meranie z krvi smerodajne pre koncentraciu DHT okolo vlasovych cibuliek.
Pre istotu tie iste prostriedky rozpusti vo vodke alebo kokosovom oleji a namasiruj si ich do pokozky na hlave na transdermalny(cez kozu) prienik okolo vlasovych cibuliek.

mira27

RNG : dakujem za rady, zihlavovy koren som zohnala horko tazko v predajni so sypanymi cajmi, v lekarni mi povedali ze to sa nepouziva, iba listy su medicinsky opisane vraj :((( no ale pijem to, 2 lyzicky na 2 deci vody aj viackrat denne.
kupila som si revitalon, tam vsak pisu strasne nizky obsah B6 ci zinku, tak neviem kolko tabliet mam pojest toho denne aby to stacilo viaderm podobne. asi kupim este osobitne panthenol a Zn.
ma mi postou prist pripravok saw palmetto s extraktom so zihlavy. co si o tom myslis? vraj to ma pomahat aj u zien pri mierne zvysenom test.
a posledna otazka, z krvi 17 dni po vysadeni HAK mi vysiel test. v norme 0.5, mozem mat napriek tomu zvyseny DHT?? doktor neprisiel k telefonu a sestricka ani nevedela co sa pytam:(
predpokladam ze ten odber treba opakovat neskor pre objektivnejsi vysledok tak ci tak...
dakujem, tvoje rady su teraz jedine ktore mam.

dafynka

mozno by pomohlo zahustenie vlasov,poznam jednu robi to lacno a dojde az k vam domov.je lacna lebo predava vlasy aj na vyrobu parochni.dokonca aj na splatky.

RNG

mira 27, zinku sa obvykle odporuca brat 25 az 50 mg denne.Ale ako som spomenul uz casto, samotny zinok nestaci, pomahaju aj B-5(pantenol 500 az 1000 mg) vitamin B-6(100 mg) a samozrejme silny caj z korenov zihlavy, pripadne pridat trochu praslicky