Ako sa zbavit celulitidy

Lenii88

Inak precitala som si celú konverzaciu a myslim, ze polovička z vás celulitídu rozhodne nemá. Ženské podkožné tkanivo má od prírody konzistenciu pomaranča, čiže ked si napnete kožu a to vyzerá ako pomaranč je to úplne v poriadku. Celulu mate až vtedy ked máte pomarančovú kožu bez napnutia (alebo v prvom štádiu ak máte zárezy, nie strie tie o ničom nesvedčia). Ale ak už máte celulitídu tak zdravá strava, ktorá sa ľahko trávi a pravidelné masírovanie (stačí olivovým olejom) a cvičenie Vám asi po troch až šiestich mesiacoch, závisí od štádia záručí úspech. :)))

janab

Niekedy celulitídu ženy nemali vôbec a ani neboli fitneská a jedli sa každú nedelu vyprážané rezne a kurence. Môj názor je taký, že je to stravou. Niekedy tu bolo len čisté maslo a na prípravu jedál sa používala bravč.masť, nie oleje. Ja sa domnievam, že tieto všelijaké margaríny a oleje v tele reagujú tak, že sa nespaľujú, ale ukladajú do podkožia. Myslím si osobne, že je to v tukoch a potom všelijaké chemické látky pridávané do potravín. Nikdy nebol taký výber rôznych syrov, či jogurtov, bol jeden, dva druhy, tvrdo kontrolované a ja si fakt nepamätám, žeby sme riešili nejaké hrbolčeky na nohách...

shasha

Ahojte, mam taky mensi problem.. Od pasa hore som pomerne stihla, total ruky chude ako anorektik pomaly :).. A zase od pasa dole som uplne ze obsiahnuta tukom, to je uplne hrozne a ako dost nadmerne.. Neviem sa toho zbavit,cvicim na nohy, pouzivam rozne gely, snazim sa jest malo sladkeho.. Ja fakt neviem.. Je mozne ze, to moje chudnutie brzdi to ze, beriem antikoncepciu?? Prosim poradte mi.. Dakujem moc krasne

ANCI

ahojte vie volakto poradit ako sa zbavim celulitidy lebo som schudla 40kg a je ju dost vidno na nohach cvicim kazdy den ale asi malo dakujem za radu

mellinda

Baby a ake cviky cvicite? Odporucte nejake dobre linky na nete, nieco, co pri pravidelnom cviceni fakt pomaha.:-) Diki

letnicka

no jedine cvičenie pomáha na tu potvoru...len skoda, že necvičím pravidelne...ked chodim na seminare jogy, tak na vikend alebo na tyzden., hned vidim na sebe, že nohy su ovela pruznejsie a celulitida sa strati...ked nadalej cvicimaj sdoma, tak je to ok, ale ked nie, tak sa opat objavuje...no hlavne, že nie až tak ako pred tym než som sa začala venovat joge...tak to je moja skusenost...drzte sa!!

bibba

no ja ju mam tiez taku ze je widno iba pri urcitom pohybe, to znamena napriklad je je pokozka nejakym sposobom stlacena ale akurat dnes som zistila dost diwnu wec, si predstawte ze jednu polku ritky mam uplne peknu a na druhej uz nieco je! to neni mozne toto :D ale uz som zacala aj cwicit aj lepsie strawowat. tak by nemala byt este horsia. proste poswietim si nato kym sa este da.

oxy

luckaaaaa krot saaa! :))

mas krasnu plet za pomoci zepter kozmetiky a svetla. zadok hladky bez pomaranca z kremu za 45€... prosim ta, co tu robis? vsak ty by si mala davno byt top modelkou a nie robit tu podomovy predaj ;)
sup sup do Hollywodu, kym si krasna...:))

zuzana259

ja som sa jej zbavila úplne, ale nedavala som si pozor a vrátila sa, síce nie až do takého štádia ako bola predtým?
vyšlo to ale dosť draho.
Nechcem tu robiť nikomu reklamu,
ale chodila som na sedenia - do laserovo-kozmetic. centra, majú tam na to prístroj, po 8 sedeniach som ju fakt nemala, bolo to super, ale jedno sedenie stálo 2000 SK, takže asi tak..