Ahojte, kocky ktore ste celulkou trpeli a cvicili ste ako rychlo ste sa jej zbavili? Ja ju mam v zaciatku, snazim sa cvicit uz 3 tyzdne kazdy den, taaak chcem pocut nejaku motivaciu ze raz to pride. Viem ze je to dlhodoby proces, ale chcem vediet ci naozaj zmizne napr. do leta. Dakujem
Ako sa zbavit celulitidy
Zbav sa sladkostí a hustých tukov, ktoré bránia cirkulácii.
Ja používam už druhé balenie telového séra od Organique zo stránky kavickujeme.sk a som s nim spokojná. Ale dôležitý je aj pohyb a strava, hlavne dostatok tekutín, teda čistej vody, žiadna cola :D
jana_koval: súhlasím s tebou, ďakujem za tip, vyskúšala som aj ich maslo a fakt pekne voní. A to sérum tak trochu hreje, si vždy poviem, že už asi účinkuje :)
Na celulitidu? Perfektné sú Purederm Zázračné zoštíhlujúce náplaste na telo. Majú celosvetový patent a skutočne dokáže s celulitídou perfektne zatočiť!!
Ja si myslim že krémy nato vôbec.. ale vôbec nepomahaju... všeobecne zbaviť sa celulitídy je problem
Cvicit cvicit cvicit, dodat vodu dost tekutin, pohyb a zdraví stýl :) Kamoska si pomohla aj kremom :) Viem ze tomu na zaciatku velmi neverila ale nakoniec bola velmi velmi spokojna, co sa tyka ale toho urcite nie nieco lacne z drogerky, treba investovat
mala_sova tak ako sa aj odporúča :) prvé 2 týždne každý deň a potom 3x do týždňa
a pri akom castom pouzivani?
mala_sova ja to tež použivam a vysledok je vidieť v priebehu tych 7 - 8 tyždňov
tina ako casto to treba pouzivat