Ahojte, kocky ktore ste celulkou trpeli a cvicili ste ako rychlo ste sa jej zbavili? Ja ju mam v zaciatku, snazim sa cvicit uz 3 tyzdne kazdy den, taaak chcem pocut nejaku motivaciu ze raz to pride. Viem ze je to dlhodoby proces, ale chcem vediet ci naozaj zmizne napr. do leta. Dakujem
Ako sa zbavit celulitidy
Adonia Legtone Serum, kedze zmazali odkaz.
daj vediet ak nieco pomoze :)
Super ďakujem všetkym za rady! Určite nieco vyskusam a dam vedeť:)
Neviem ci sa da celuly nieekdy uplne zbavit, ale treba s nou minimalne bojovat :). Ja pouzivam z tejto rady mydloa krem a s tym si vzdycky robim taku masaz-masaze su vyborne na prekrvenie partii. pevoniaeshop. cz/produkt/kategorie/anticelulitidni-rada
Ahoj neter používa niečo zo škorice tuším DMku to kúpila... Ale aj kyslíková dotyková infúzia ti pomôže. Chodievam na to zo psorkou a stretla som pani čo odtial vychadzala a dali sme sa do reči, že mala škaredú celulitídu až také hrče a po pár návštevách sa jej to upravuje.
Aj pravidelne kupele v horkej soli/glauberovej alebo epsom soli by mohli pomoct odviest odpadove latky, plus zabaly s ricinovym olejom. Do toho este uzivat kolagen a obnovu poskodenych vrstiev koze.
Mňa by tiež zaujimalo čo robiť lebo fakt už neviem, tiež cvičim a snažims a nejesť sladke no sme tam is dam....ale tak nie je to zase take hrozne ,aby osm mala taku celulitidu aku mam
hlúposť, pri celulitíde sa môžete hýbať a jesť čo len chcete, prejavy len potlačíte, ale neodstránite. Mne pomohli bylinné guličky, čo som si priniesla z Karibiku, jediná dávka a výsledok po 2 týždňoch zaručený! žiadne triky ani reklamné ťahy, je to o transformácii bunkových membrán vo vnútri kože. Skúšobne som ponúkla aj kamošku, čo už mala zadok a boky ako rešeto - pomohli aj jej. Takže tak.